Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Elítélendő hogy prostituáltkén...

Elítélendő hogy prostituáltként kezdtem el dolgozni?

Figyelt kérdés
Jogász diplomát szereztem, de sajnos nem tudtam elhelyezkedni vele. Max 3 műszakos betanított munkára vettek volna fel, de nem tetszett az éjszakázás, úgyhogy inkább ezt választottam. A héten kezdtem, egy másik lánnyal lakom együtt Budapesten. Továbbra is járni fogok állásinterjúkra és amint felvesznek tisztességes, jogászhoz méltó munkakörbe, ezt abbahagyom és rendes munkát fogok végezni.

2016. dec. 22. 19:56
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
89%

Az az igazság, hogy megértem. Ha valakinek van gyomra hozzá, és elég jól is néz ki, miért ne? Nagyon jó pénz van belőle, lehet spájzolni.

Azt viszont nem venném készpénznek a helyedben, hogy később beállsz jogásznak. Egy ilyen múlt hatalmas bélyeg, elég egy rosszakaró és neked véged. Nagyon vékony jég.

2016. dec. 22. 20:13
 12/55 anonim ***** válasza:
33%

Senki sem olyan jó, hogy másnak bírája legyen.

Nem mentség - bár tény, - hogy nem lennének prostituáltak, ha nem lennének kurafik.

2016. dec. 22. 20:15
 13/55 anonim ***** válasza:
92%
Hát, ha neked megér annyit, hogy ha ez kiderül, mikor már jogászként dolgozol, oda lesz az egész addig felépített életed, akkor hajrá. Márpedig ki fog. Ráadásul az hiú ábránd hogy csak úgy ki lehet szállni ebből az egészből.
2016. dec. 22. 20:17
 14/55 anonim ***** válasza:
72%
Kamu. A fent vázoltnál kevésbé képzett embereket is felvesznek gyàri munkán kívül jobb munkakörôkbe. Mai napi hatásvadász hazugság.
2016. dec. 22. 20:32
 15/55 anonim válasza:
78%
Így leadni. Jogászból ...prosti...Mintha nem értékelnéd magad többre. Az utolsónak igaza van.
2016. dec. 22. 20:35
 16/55 anonim ***** válasza:
64%
Ez nem valami jó start, ha karrierről van szó sokan csak a sok pénzt látják benne meg azt, hogy könnyű...én ismerek prostikat, de az összes drogos lett egy idő után mert annyira kivannak érzelmileg;), és arról ne is álmodozz, hogy ezután normális munkát fogsz találni. Ugyanis mindenkinek van egy bizonyos becsülete, és beszélnek az emberek...egy k**nak sajnos hamar elmegy a híre.
2016. dec. 22. 20:35
 17/55 Minnimouse27 válasza:
67%
Sose törődj azzal h ki.mit gondol rolad. Csak vigyazz h a célod legyen mindvégig a szemed elott.eltervezed h csak eddig meg eddig..de nem.olyan konnyu kiszállni hidd el.sokszor összeomolhatsz több okbol. Anyagilag minden kiraly de könnyü egyedül maradni a pénzeddel. Sok szerencset és vigyazz magadra.
2016. dec. 22. 20:39
 18/55 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenféle undorítóságra rákényszerítenek, szóval ezt most hagyd abba!

Tárgyként fognak kezelni, senkit nem érdekel majd, hogy te mit akarsz. "

Ez nem igaz. Minden helyen azt vállal, amit akar. Ha túl keveset, akkor max. nem dolgozhat ott.

Azért lenne egy kérdésem. Biztos nem vagy ostoba, szóval miért nem azt csinálod, amit a többség? 2-3 lány közösen bérel lakást, és akkor minden bevétel a tietek.

2016. dec. 22. 21:34
 19/55 A kérdező kommentje:
#17: Egy másik lánnyal dolgozom egy lakáson.
2016. dec. 22. 21:58
 20/55 anonim ***** válasza:
62%
Olvastam, hogy ketten vagytok, csak az nem derült ki egyértelműen, hogy a magatok ura vagytok-e.
2016. dec. 22. 22:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!