Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek járna jutalom?

Szerintetek járna jutalom?

Figyelt kérdés
Munkahelyemen a dolgozók 2- szer is kaptak jutalmat decemberben. Én egész évben dolgozzam viszont okt. Közepe óta táppénzre kényszerültem. Szeritetek jogos lett volna, hogy én is kapjak valamicskét? az is kapott aki szept. Óta dolgozik
2016. dec. 21. 23:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, 12 hónapból majdnem 10-et ledolgoztál és nem önhibádból kerültél táppénzre.
2016. dec. 21. 23:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. A jutalom szerintem az egesz éves teljesitmenyre jàr és Te dolgoztàl az év nagy részében. Sajnàlom hogy nem kaptàl. :(
2016. dec. 21. 23:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Most nagyon rosszul esik, és nagyon jól jött volna.
2016. dec. 21. 23:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Meg tudtad kérdezni, hogy miért nem kaptál?
2016. dec. 30. 02:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem.Azért nem kaptam, mert nem dolgozok. Más se kapott. Mások is igazságtalannak érezhetik, mégsem szólnak. (magyarul maradjak csendben). Már ez Így alakult, nem lehet csinálni semmit. Ilyen válaszokat kaptam.😞
2017. jan. 1. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!