Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dec 24-én kötelezhetnek...

Dec 24-én kötelezhetnek munkára iskolai technikai dolgozóként?

Figyelt kérdés
Dec 24-én szombaton kötelezhetnek munkára iskolai dolgozókat? Dec 24 téli szünet az iskola üres egy szál diák tanár nincs, de a technikaiaknak menni kell. Fűtés nincs. Feladat: nincs meghatározva. Menni kell 8-16h-ig, fogalmuk sincs mit kell (és egyáltalán mit lehet csinálni) egy üres jéghideg sötét iskolaépületben szombaton ami nem is munkanap egyébkétn (H-P). Kötelesek ebbe belemenni? Szabit nem adnak ezt ne is javasoljátok.
2016. dec. 17. 12:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Menj be a főnöködhöz és normális hangnemben add elő még egyszer a problémádat (kitérve a szabadságokra). Ha nem megy akkor nyelsz egyet és a 24-ei munkanapod álláskereséssel töltöd.
2016. dec. 18. 10:29
 22/25 anonim ***** válasza:

"Amit sehogy máshogy még külső alkalmi munkavállalóval átcsoportorsítással stb nem lehetett megoldani"

Ha máshogy oldják meg akkor a másik ember dohogna, hogy nem lehetett volna másképp... Miért gondolod, hogy egy bíró úgy gondolná, jobb ha mást szívatnak helyetted? Mitől vagy te különb?

" szabimat se ki nem adják"

Ezt így előrre eldöntötted? Törvény szerint: "Az esedékesség évében kell kiadottnak tekinteni a szabadságot, ha igénybevétele az esedékesség évében megkezdődik és a szabadság következő évben kiadott része nem haladja meg az öt munkanapot."

Az eddigi általad leírtak szerint rengeteg rosszindulatot feltételezel.

Ilyenkor eszembe jut: "Mindenki magából indul ki."

2016. dec. 18. 11:08
 23/25 A kérdező kommentje:

"24-ei munkanapod álláskereséssel töltöd"

Annak hatalmas sikere lesz biztosan, Mikor máskor találnék új melót ha nem épp 24-én igaz?

2016. dec. 18. 12:53
 24/25 anonim ***** válasza:

Szerintem az ilyen követelőző embereknek a privát szektor jobb munkákat tud ajánlani.

Kár az időt vesztegetni egy iakolához kötve.

2016. dec. 18. 17:07
 25/25 A kérdező kommentje:

" követelőző"

??? Az mitől követelődzés hogy a szabimat ami jár szerződés és mt szerint is azt ki szeretném venni? Kérlek fejtsd már ki!!

Az jár. Az nem ajándék nem jótett-az jár.

2016. dec. 18. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!