Dec 24-én kötelezhetnek munkára iskolai technikai dolgozóként?
"Amit sehogy máshogy még külső alkalmi munkavállalóval átcsoportorsítással stb nem lehetett megoldani"
Ha máshogy oldják meg akkor a másik ember dohogna, hogy nem lehetett volna másképp... Miért gondolod, hogy egy bíró úgy gondolná, jobb ha mást szívatnak helyetted? Mitől vagy te különb?
" szabimat se ki nem adják"
Ezt így előrre eldöntötted? Törvény szerint: "Az esedékesség évében kell kiadottnak tekinteni a szabadságot, ha igénybevétele az esedékesség évében megkezdődik és a szabadság következő évben kiadott része nem haladja meg az öt munkanapot."
Az eddigi általad leírtak szerint rengeteg rosszindulatot feltételezel.
Ilyenkor eszembe jut: "Mindenki magából indul ki."
"24-ei munkanapod álláskereséssel töltöd"
Annak hatalmas sikere lesz biztosan, Mikor máskor találnék új melót ha nem épp 24-én igaz?
Szerintem az ilyen követelőző embereknek a privát szektor jobb munkákat tud ajánlani.
Kár az időt vesztegetni egy iakolához kötve.
" követelőző"
??? Az mitől követelődzés hogy a szabimat ami jár szerződés és mt szerint is azt ki szeretném venni? Kérlek fejtsd már ki!!
Az jár. Az nem ajándék nem jótett-az jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!