Mekiben konyhai dolgozóként mi a munkakör?
Figyelt kérdés
Diákmunkásként mennék, csak kicsit tartok tőle.
Mit kell konkrétan csinálni, mennyire megerőltető, mennyire kell pörögni, van e valamilyen extra követelmény ruházat terén, stb.?
Csak hogy tudjam kb. mire számítsak.
Köszönöm előre!
2016. nov. 19. 10:08
1/3 anonim válasza:
Kicsit off, de nemrég hallottam, hogy a Mekibe állítólag mindig a kiszolgáltatottabb egyéneket veszik fel. Nem tudom, hogy ez igaz-e vagy városi legenda, de ha mégis igaz, akkor nekem semmilyen pozitív dolog nem következik.
2/3 anonim válasza:
Gondolom szendvicskészítés megy a konyhán. Zsemlét melegítesz, húst, krumplit sütsz, összeállítod a szendvicset a szabvány alapján. Ennyi. Pörögni kell, főleg vannak húzósabb órák, pl dél körül vagy ünnepnapokon mikor kimozdulnak az emberek. Munkaruhát ők adnak. Nem dolgozom mekiben, de egy ismerősöm már régóta csinálja és szereti diákként.
3/3 Adisa válasza:
Kulon poziciok vannak a konyhan belul is. Zsemles, dresszinges, grilles. Meg persze a BOP oldal ahol az olajban sult termekek mint pl a nuggets van es a mcChicken, csibeburger stb ott csimagolnod is kell. Neha takaritani, dresszingasztalt tolteni. Mentalisan nem megterhelo, betanitott munka. Porogni kell es igen vannak huzos napszakok pl az ebedmenu, hetvege, unnepek. Tobb a vendeg tobb a rendeles. Csinalni kell porogni es ott lenni. Persze amig nem valik rutinna addig mimdig lesz valaki aki segit neked. Talpraesettnrk kell lenni es ha az vagy akkor nagyon konnyen menni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!