Igazgató mire fel szabja meg, hogy a dolgozók miket posztolnak, lájkolnak a Fäceboookra szabadidejükben? KÉP
Sajnos én is ismerem ezt a főorvost.
Narancsos párt nagy haverja,több trafikkal és a zsíros hálapénzeket sem veti meg,sőt...
Mire fel parancsolgat,hogy a dolgozók a szabadidejükben miket lájkolnak és posztolnak,kommentálnak?
Persze ez olcsóbb és egyszerűbb,mint rendbe tenni az egészségügyet.
Hol is van a szabad vélemény nyilvánítás?
Ha ennyire nem akarják,hogy a nyilvánosság elé kerüljön,hogy mi folyik a kórházakban,akkor nyilván bőven lehetne mit megszellőztetni.
Mint Hofi mondta: Nekik Demokrati,nekünk KUSS"
Csak olyan dolgokat nem lehet megosztani, ami káros lehet a céged számára. Szerintem érthető, hogy miért.... -_-
Azt nem fogják beszabályozni, hogy belájkolod-e Britney Spears oldalát vagy sem...
Amúgy meg simán kijátszható a dolog, legyél fent Facebookon álnéven és ha a munkahelyen kérdezik, hogy fent vagy-e, mondd hogy nem. Én ezt csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!