Milyen munkakörökben dolgoznak a cigány emberek?
Az építkezéseken manapság nagy százalékban cigányok dolgoznak, még szakmunkáknál is.
Ismerek olyanokat akikben tuti van cigány vér, viszont teljesen "normális emberek", biztonsági cég vezetője, vállalkozók, építésvezetők. A vicces az, hogy az átlag cigányokról pont ugyanolyan véleménnyel vannak mint az átlag magyarok.
De hogy tovább soroljam: takarítók, segédmunkások, villanyszerelők, szerkezetépítők, burkolók. Többségük mondjuk olyan, hogy építkezésen kívül az utcán nem szívesen futnék velük össze...
Egy régebbi munkahelyemen a műszakomban a nem ukrán gyári munkások 90%-a cigány volt (kb 100 fő)
A mostani munkahelyemen van cigány munkás, műszerész, csoportvezető és műszakvezető is.
A cigányok nem hülye embereke. Ők nem dolgoznak. Az államtól kapnak több pénzt mint amiért a magyar megodolgozik. Cigányból max közmunkést látni. Levelet söpröget. Perdze eredménytelenül csinálják😃
Nem érzenek semmi máshoz. 500-ból 1-nek van annyi érzéke hogy egyáltalán az autó jogosítvényt megtudja csinálni.
Szerintem sok cigányról meg sem lehet mondani, hogy az. Vannak tanárok is, igazgatóhelyettes is van. Buszsofőr. Konyhán dolgozó, nővér, takarítónő.
Akárhol dolgozhatnak szerintem. Persze, biztos vannak helyek, ahol rossz tapasztalatuk volt valakivel, aki cigány volt, és egy darabig kerülik őket. És biztos, ha valaki nagyon sötét színű, akkor jobban megnézik, hogy be tud-e majd illeszkedni.
Hali.
Cigány származású vagyok. Pék szakmám van sajna felénk nem vesznek fel sehova sem származásom végett. Jelenleg gyári munkám van :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!