ParadoxonGaming kérdése:
TEK-hez így is bekerülhetek?
Figyelt kérdés
Ha letettem az érettségit,és az Adyligeti vagy a Rendőr tiszti főiskola után (tudom nem ez a rendes neve,)rendőrként szeretnék tovább dolgozni, és 5 év után (szoval olyan 25-27) éves koromban szeretnék csatlakozni a TEK-hez..(tudom mivel jár ez,hogy mit kell teljesíteni meg hogy mik a követelmények úgyhogy erről nem kérek semmi féle hozzászólást) Én szemüveges vagyok,viszont mindenkép majd meg szeretném műtetni a szemem,illetve három évig dohányoztam..ezt úgy értsd , hogy 5-8 szál cigaretta naponta.7-9.osztály ig..fél éve leszoktam..nomost azt nem tudom hogy így engednének-e dolgozni a központban így műtött szemmel és úgy hogy három évig dohányoztam..nem tudom ez alatt a három év alatt mennyire károsodott a szervezetem miatta,és hogy 9-10 év múlva ez mennyire fog ''látszódni,,?2016. dec. 15. 03:11
11/11 anonim válasza:
Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy nem lesz TEK. Hülyék... Meg nem tudom, hogy mit mondanának, ha ezek az üresfejű, izomagyú, Orbán Viktor bérencek nem lennének... Amúgy a kérdésre a válasz, szerintem kizáró ok, ha szemüveges vagy (szerintem akkor is, ha megműtik, bár nem tudom, azért próbáld meg, ki tudja... mert én még nem próbáltam, nem tudom, hogy a szemműtét kizáró ok-e)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!