Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Bekerülhetek így felsőoktatásba?

Bekerülhetek így felsőoktatásba?

Figyelt kérdés
Gimis vagyok, most leszek utolsó éves, nem vagyok valami jó tanuló, 3-as vagyok mindenből, mondjuk nem is "tettem magam tönkre", de azoknál az egyetemeknél, amik engem érdekelnek az érettségi eredmény a mérvadó, direkt a felvin megnéztem, ha négyes-ötös lennék mindenből, akkor talán 5 pont plusszom lenne. Érettségin meg jó lenne, egy-két emelt, bár szerintem teljesen reménytelen. 18/F
2016. aug. 18. 02:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Csinálsz két emeltet abból, ami a szakodon kötelező és abból fogják számítani a pontokat (ha olyan lesz az eredmény)

én sem voltam jó tanuló, de az érettségivel össze tudtam szedni 390 pontot, ami nekem már megfelelt és be is kerültem oda ahova akartam

minden csak tanulás kérdése, én egyedül készültem fel magyar és angol emeltre úgyhogy ha nekem sikerült, bárkinek sikerülhet

2016. aug. 18. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!