Így még bekerülhetek a felsőoktatásba?
Közép.
Három helyre adtam be, de az első rögtön kilőve (BME), viszont másodiknak a SZIE-t jelöltem, nagyon tetszik az egyetem, a város Gödöllő is. Tulajdonképpen gépész suliból ballagtam, 4 évig tanultam ehhez tartozó tantárgyakat is, szóval egyáltalán nem idegen számomra. Jó is voltam belőlük, megtetszett ez a szakma és éppen ezért döntöttem úgy, hogy adnék egy esélyt továbbtanulásra is!
Így is bekerülhetsz!!!!!!!!!!!!!!
1. Alapképzések, illetve egységes, osztatlan képzések esetén két pontszámítási mód alkalmazható:
a) a tanulmányi pontok és az érettségi pontok összege, hozzáadva a többletpontokat, vagy
b) az érettségi pontok kétszerese, hozzáadva a többletpontokat.
Figyelem! A pontszámítási módok közül a jelentkező összpontszámát automatikusan, külön kérés nélkül a számára kedvezőbb módon kell meghatározni.
Az előző vagyok csak ez lemaradt.
Én is úgy vagyok, mint te szar érettségi.
VAN MÉG REMÉNY! Ezt olvasd!
A pontszámító kalkulátor ezt írta ki!
A számodra kedvezőbb számítási mód: Tanulmányi pont + érettségi pont + többletpontok
Követelmények-››
matematika
és vagy biológia vagy kémia vagy informatika vagy fizika vagy szakmai előkészítő tárgy (közlekedési alapismeretek vagy építészeti és építési alapismeretek vagy informatikai alapismeretek vagy elektronikai alapismeretek vagy gépészeti alapismeretek vagy környezetvédelmi-vízgazdálkodási alapismeretek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!