Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Titeket mivel jutalmaznak...

Titeket mivel jutalmaznak mostanában év végén a munkahelyeteken?

Figyelt kérdés
2016. dec. 13. 10:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

13. havi fizetéssel általában. A többi eltörpül a decemberi fizu sms öröme mellett. Legalább ilyenkor elégedett vagyok a fizetésemmel... Egészen addig, amíg meg nem nézem a bérpapíromat, mert akkor bizony az agyvérzés kerülget, hogy mennyi "adót" vonnak le mindenféle ürüggyel a bruttó béremből. Bár tömködnék inkább a zsebembe azt a jutalmat feketén. :(

Van karácsonyi vacsora mindig, svédasztallal, sok fogással, sok alkohollal, tánccal és szórakozással. Jó muri szokott lenni. Főleg másnap így bemenni dolgozni, mert hogy mindig csütörtökre teszik, hogy ne zavarják meg a hétvége szentségét. De ez is egy hozzáállás, valószínű mindenki sokkal tovább maradna és sokkal többet fogyasztana, ha péntek estére tennék...

Megkapjuk előre a januári kafetériát (ennek mondjuk nem tulajdonítok akkora jelentőséget, mert előbb-utóbb úgy is a kezembe kapom).

És idén VÉGRE elmehetek két ünnep között szabira!

Kb. ennyi.

2016. dec. 13. 21:16
 12/16 anonim ***** válasza:

Eltölthetek két napot azokkal, akiket év közbe anyázok :D Nagykernél vagyok raktáros, és imádjuk az üzletkötőket, mikor felírnak egy napra 50-60 boltot. Amúgy elvagyunk, mert ők is anyáznak fordított helyzetben, mikor kib*szásból rossz terméket teszünk be nekik és a boltos visszaküldi XD

Nincs bajom, amúgy senkivel, jó emberek ők, és év közben keveset találkozunk szóval elég nagy buli van ilyenkor. Mást sajnos nem kapunk.

2016. dec. 13. 21:50
 13/16 anonim ***** válasza:

Fizuemelés volt. Kapunk éves jelenléti bónuszt, meg s főnök elküld mindenkit a maradék szabijára. Minden nap joz valaki sütit vagy hasonlót

Vacsit meg magunknak szervezzük csak szarok vagyunk szervezésben :D

2016. dec. 13. 22:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Jutalmaznak? Hahahaa... hol élsz te?

Év végén az utolsó munkanapon minden évben tartanak egy beszédet aminek az a lényege, hogy köszönjük az egész éves munkátokat, jövőre is ugyanezt várjuk el tőletek vagy ha lehet akkor még többet. És ezt az időt, amíg a beszéd tart, mindig levonják a fizetésünkből!!! Mert ugye addig sem dolgozunk, csak ott állunk, azért meg miért fizetnének............ Köszi, főnök, mi is szeretünk. <3

2016. dec. 15. 17:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Engem semmivel, pedig nagy cég. Kis ember vagyok, és csak egy szint felett járnak jutalmak és bónuszok. Konkrétan mérhetően 300%os teljesítményem volt idén, de senki nem tette szóvá.

Szerintem jövőre el is megyek, csak idén már belefáradtam az egészbe.

2016. dec. 15. 18:22
 16/16 anonim ***** válasza:

" És ezt az időt, amíg a beszéd tart, mindig levonják a fizetésünkből!!! Mert ugye addig sem dolgozunk, csak ott állunk, azért meg miért fizetnének...... Köszi, főnök, mi is szeretünk. <3"

Bocs ezen még mindig röhögök :D "Tipikus magyar történet"

2016. dec. 16. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!