Titeket mivel jutalmaznak mostanában év végén a munkahelyeteken?
13. havi fizetéssel általában. A többi eltörpül a decemberi fizu sms öröme mellett. Legalább ilyenkor elégedett vagyok a fizetésemmel... Egészen addig, amíg meg nem nézem a bérpapíromat, mert akkor bizony az agyvérzés kerülget, hogy mennyi "adót" vonnak le mindenféle ürüggyel a bruttó béremből. Bár tömködnék inkább a zsebembe azt a jutalmat feketén. :(
Van karácsonyi vacsora mindig, svédasztallal, sok fogással, sok alkohollal, tánccal és szórakozással. Jó muri szokott lenni. Főleg másnap így bemenni dolgozni, mert hogy mindig csütörtökre teszik, hogy ne zavarják meg a hétvége szentségét. De ez is egy hozzáállás, valószínű mindenki sokkal tovább maradna és sokkal többet fogyasztana, ha péntek estére tennék...
Megkapjuk előre a januári kafetériát (ennek mondjuk nem tulajdonítok akkora jelentőséget, mert előbb-utóbb úgy is a kezembe kapom).
És idén VÉGRE elmehetek két ünnep között szabira!
Kb. ennyi.
Eltölthetek két napot azokkal, akiket év közbe anyázok :D Nagykernél vagyok raktáros, és imádjuk az üzletkötőket, mikor felírnak egy napra 50-60 boltot. Amúgy elvagyunk, mert ők is anyáznak fordított helyzetben, mikor kib*szásból rossz terméket teszünk be nekik és a boltos visszaküldi XD
Nincs bajom, amúgy senkivel, jó emberek ők, és év közben keveset találkozunk szóval elég nagy buli van ilyenkor. Mást sajnos nem kapunk.
Fizuemelés volt. Kapunk éves jelenléti bónuszt, meg s főnök elküld mindenkit a maradék szabijára. Minden nap joz valaki sütit vagy hasonlót
Vacsit meg magunknak szervezzük csak szarok vagyunk szervezésben :D
Jutalmaznak? Hahahaa... hol élsz te?
Év végén az utolsó munkanapon minden évben tartanak egy beszédet aminek az a lényege, hogy köszönjük az egész éves munkátokat, jövőre is ugyanezt várjuk el tőletek vagy ha lehet akkor még többet. És ezt az időt, amíg a beszéd tart, mindig levonják a fizetésünkből!!! Mert ugye addig sem dolgozunk, csak ott állunk, azért meg miért fizetnének............ Köszi, főnök, mi is szeretünk. <3
Engem semmivel, pedig nagy cég. Kis ember vagyok, és csak egy szint felett járnak jutalmak és bónuszok. Konkrétan mérhetően 300%os teljesítményem volt idén, de senki nem tette szóvá.
Szerintem jövőre el is megyek, csak idén már belefáradtam az egészbe.
" És ezt az időt, amíg a beszéd tart, mindig levonják a fizetésünkből!!! Mert ugye addig sem dolgozunk, csak ott állunk, azért meg miért fizetnének...... Köszi, főnök, mi is szeretünk. <3"
Bocs ezen még mindig röhögök :D "Tipikus magyar történet"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!