Volt köztetek olyan aki megbánta, hogy kevesebb pénzért vállalt be jobb körülmények közt munkát?
Nemrég hagytam ott a munkahelyemet ami maszek meló volt de viszonylag jól fizetett a főnök, de sajnos borzasztó körülmények között dolgoztam ráadásul kint a hidegben védőfelszerelés nélkül és a munkatársak is nagyon alattomosak voltak. Elegem lett és úgy döntöttem többé nem érdekel a pénz csak olyat csináljak ami testhezálló és szeressem csinálni. Most állatokkal foglalkozom és jól érzem magam a munkahelyemen de nem túl jó a bérem.
Szerintetek jól döntöttem? Van valakinek hasonló sztorija? Mi a tapasztalatotok ilyen téren?
20F
inkább legyen kevesebb a pénz,de az egészség,és a nyugalom hosszú távon többet ér!
Hosszú évek tapasztalata!!!
:)
Jól döntöttél!
47 F
Jajj de jó akkor nem kell kételkednem :)
Köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segített ez a pozitív megerősítés ;)
miét is kell ehhez noname emberek megerősítése?
Nem fogok sz@r helyen dolgozni jó fizetésért és gyomorgörccsel bejárni dolgozni, csak mert mások ezt várják el tőlem.
#6 hát igen csak tudod nekem akkor nem volt választásom.... vagy az vagy tesco és nem tudtam én sem előre, hogy ilyen zord körülmények fogadnak majd...
Ami azt illeti tanultam a hibámból és remélem még jó sokáig megleszek a jelenlegi munkahelyemen. Mindenki meg van elégedve a munkámmal és én is úgy érzem, hogy megfelelek az elvárásoknak és szeretem amit csinálok úgyhogy már csak be kell tudjam osztani a kis pénzemet és nem lesz gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!