Ha a főnök nem ad munkát, hétfőn e menjek be dolgozni?
Csütörtökön reggel írtam neki, hogy elvégeztem mindent, várom a további feladatokat. Nem válaszolt.
Azután írtam, hogy elszaladnék a bíróságra, meg a postára munkahelyi ügyintézni, utána jövök, ha írja, hogy hányra jöjjek. Nem válaszolt egész nap.
Pénteken be se mentem így dolgozni. Azóta sem jelzett.
Hétfőn menjek be és üljek magamban a munkahelyen munka nélkül? (ő nemigen jár be a melohelyre, eddig mindig egyeztettünk)
nincs jelenléti be vagyok jelentve napi 8-ba, egy sima lapra írom az óráimat, sokat túlórázok(mert kevés a lé)így az alapján számol el, a fixet meg utalják külön, a túlórát zsebből fizeti.
de azért nem megyek be, mert mégis azzal hogy számolok el neki, hogy ülök 8 órát és semmit nem csinálok?
én sem értem
és ugye így miatta lesz kevesebb a bérem..
dehát mit csináljak? hívogassam most vasárnap?
és a pénteket mint szabi használtad v. leírod a túlórákból?
Ha el akarod számolni, azt vágod hogy csalás?
Ha nem jelennél meg és után azt a magyarázatot adnád, azért mert nem kaptál utasítást.... azonnal kirúgnálak.
A többieknek kell segíteni v. tuti van kis főnök ott is. Nem tudom milyen helyen dolgozol, hogy nem hívtak fel hol vagy. Esetleg alvállalkozós?
egyedül vagyok, nincs kisfőnök, nincs senki.
de tényleg most ülnöm kellene ott magamban?
hétfőn bemegyek, és írok neki megint, hogy jelen vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!