Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha valakinek van másodállása...

Ha valakinek van másodállása és akkor jelent mindig beteget a főállásban amikor ütközik a másodállással, akkor az nem enyhén átlátszó? Vezető ilyenkor vak vagy hülye?

Figyelt kérdés

Az van hogy egyik kollegámnak van másodállása nem titok, ő maga közölte mikor felvették hogy dolgozik másutt is, de ebből semmi gond se lehet mert itt csak H-P van ott meg csak szo-vas.

Felvették. Az elején nem hiányzott aztán elkezdett „betegeskedni” ezek ilyen 1 napos betegségek voltak enyhén átlátszó módon (pl kedd. Hétfőn volt szerdán jött de kedden beteg…)

És ugye a másik munkahelyének van egy honlapja (rendezvényszervezés) ahol is fenn vannak dátummal a cég rendezvényei. Amik ugye vagy hétvégén vannak vagy hétköznap.

És láss csodát: a kollega egynapos betegségei 100%-ban egybeestek a másik munkahelyének honlapon szereplő rendezvényeivel. Még nyomozni se kell csak fel kell menni a honlapra és ennyi.

Na most ez nem gyengén átlátszó.

Csak a kérdés ha ezt mindenki tudja ha a kollegák ezen röhögnek /szentségelnek (már megint hiányzik… stb) akkor ezt a főnök nem tudja? Hát az kizárt.

De ha tudja, miért hagyja hogy szinte heti rendszerességgel hülyének nézzék?

Ugye azt a kérdést felesleges feltenni hogy ha van a betegnek orvosi papírja a cég mit tehetne… ezer dolgot tehet, ha akar ezerféle indokkal 5 perc alatt utcára tehetné.

Miért tűri? Neki is veszteség és probléma mert a kieső ember helyére be kell tenni másikat ami túlóra és kiadás.

2016. nov. 30. 13:11
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Én is viszonylag gyakran vagyok egy napot beteg. AZ ilyen 'kedves' kollégáktól van tele a hócipőm, mert beleütitek az orrotokat olyanba, ami nem rátok tartozik.

Lényeg a lényeg: durván migrénes vagyok, de iszonyatosan. Nem kívánom senkinek sem (olyannyira, hogy megesik, hogy a telefont sem bírom felemelni). Ez jobb esetben 'csak' egy napot vesz igénybe...

2016. nov. 30. 22:08
 22/23 anonim ***** válasza:

"Elég megkeseredett ember lehetsz, hogy ezen ennyit kattogsz."

Én is ezen röhögök. 8 válaszban leírja a "madárka", ami egybe is belefér, egész délután ezen pörög, de mindenki hülye, csak ő nem.:D

2016. nov. 30. 22:31
 23/23 A kérdező kommentje:

"Én is viszonylag gyakran vagyok egy napot beteg"

Aha. És neked is van egy másik munkahelyed ahol bizonyíthatóan és igazolhatóüan épp akkor végzel különmunkát amikor ezen a helyen beteget jelentesz?

Szóval azért álljon meg a menet. Ember nincs aki benyalja ezt a dumát hogy beteg. Senki. Csak röhögnek /anyáznak rajta.

2016. dec. 1. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!