Diploma néllül nem viszem semmire az életben?
6:
Nincsen olyan, hogy férfi szakma, csak beléd ivódott sztereotípiák.
Csak rajtad múlik hogy alakul.
Jó nem teljesen mert számítanak a körülmények is de jórészt akkor is igaz.
Nem a megszerzett képesítés a fontos, hanem a kapcsolatok meg hogy mennyire tudod magad eladni a munkapiacon. Sajnos. :( Én egész eddigi életemet végig tanultam, többféle végzettségem is van, de csendes, visszahúzódó emberként nem bírom magam eladni egy állásinterjún sem. :( Nem az alapján vesznek fel, hogy meg van-e a papírod, hanem az alapján, mennyire vagy szimpatikus. Én pedig sajnos mindig rossz benyomást keltettem az emberekben elsőre, csak sokadik találkozásra kedveltek meg, de egy állásinterjún nincsen sokadik alkalom, ott már legelőször le kell őket nyűgöznöd, különben nem hívnak vissza a második fordulóra. :( Kapcsolataim sincsenek, ezért nem tudok egy ismerős cégéhez sem bekerülni protekcióval, mint ahogy sokan mások teszik. :( Tehát kitörölhetem a fenekemet az iskolai papírjaimmal, önmagukban semmit nem érnek.
35/N
apukám kárpitos. nem is gondolnátok mennyit keres vele! és én sem hittem volna, hisz kaphatóak már olcsón bútorok, ergó azt hinné az ember, hogyha a saját pl kanapéja tönkremegy, vesz egy másikat. de nem, nagyon sokan huzatják át, és nem érdekli őket az ár. nagyon jól meglehet belőle élni, sose volt nála pangás az elmúlt évtizedekben.
én diplomás vagyok, de ha mondjuk nem volna diplomám, én vszínű nagyon sok nyelvet tanulnék, esetleg valami pénzügyi, könyvelői tanfolyamot végeznék el! valami képesítés a mai világban mindenképp szükséges, ha nem is diploma, de egy szalonképes okj, és nyelvismeret. tanulni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!