Milyen gyakorisággal értékeli a főnököd a munkádat?
Hahaha na igen :)
Nekem eddig egy helyen voltak havi értékelések.
Egyébként mindegyiken szinte kivétel nélkül maximálisan teljesítettem.
Ez nem multi, és abban van valami, hogy itt pl, volt, hogy ha túlteljesítettem volna, azt várta volna el, miközben másnál volt, hogy majdhogynem fele ennyit teljesített.
Na és a kövinél ezt be akarta játszani, amikor picivel kevesebb eredményem volt, hogy "hát ez ahhoz képest romlott". - Aha, mondom és az előtte való hónapban mi is volt? Ugyanennyi, sőt? akkor most mihez képest rontottam volna? :)
Szóval án inkább beálltam ezek utána saját normámra, és DIREKT nem hajtottam magam túl, mert így is lazán meg volt a csapatbeli norma, úgy hogy a legjobb 3-ban voltam. Hülye lennék magammal kicseszni, hogy én azt még jobban felvigyem.. Ráadásul amikor kevesebb volt is, a minőséget ugye nem ellenőrizte ( én még így is 1-2 embernél jobban dolgoztam pl, nem csak a legegyszerűbb és legkönnyebb feladatokat csináltam meg, hanem az alja részét is, amit más elkerült... Akkor hol objektív ez a rendszer? :)
Ez a 2 tényező cseszett fel, és mondom, bár tudtam volna még jobban megnyomni, de hülye azért nem vagyok, hogy kicsesszek magammal alapon ez így beállt, és ügyeltem rá, hogy véletlenül se teljesítsek túl úgymond ( a maximális teljesítmény így is megvolt). :D
Köszi mindenkinek.
Visszajelzés alatt nem azt értettem, hogy állandóan udvarolnak, hogy ó, de ügyes vagyok meg elárasztanak ilyen-olyan dicsérő szavakkal.
Nekem az is visszajelzés, hogy milyen hangnemben beszélnek velem. Vagy hogy figyelmesek egy-két apróságban, ebből érezhető, hogy kedvelnek e például.
Vagy ha azt látják valamiben elakadtam, akkor megpróbálnak segíteni, az is egy visszajelzés, ami nekem azt üzeni, hogy úgy gondolják én erre képes vagyok.
Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!