Milyen gyakorisággal értékeli a főnököd a munkádat?
Nyilvan ha nem lenne elegedett jelezne valamilyen formaban, ahogy peldaul nalunk is. Magyarul ami nen csesz le jol vegzed a munkad es o meg van elegedve.
Vagy szerinted muszak vegen aki jo teljesitett annak jarna a buksisimogatas?
2 év alatt eddig egyszer hívott be az irodájába a főnök elbeszélgetni valami miatt, és amíg ott voltam, addig meg is dicsért, hogy jó számokat hozok, meg van velem elégedve. Én hülye meg be voltam tojva, mert azt hittem, hogy valami problémája van a munkámmal, mert előtte soha nem beszéltem vele egy szót sem, csak a folyosón láttam néha elmenni, szóval megijedtem, amikor hirtelen behivatott. :D
Amúgy rendszeresen nem szoktunk visszajelzést kapni, de ha valaki nagyon rosszul dolgozik, azért arra 1-2 hónap türelmi idő után rá szoktak szólni, hogy kicsit kapja össze magát, mert itt ez a szint nem elég.
Ha meg jól dolgozik, azért általában nem szoktak szólni. Meg is lett mondva az az egy beszélgetés alkalmával, hogy ne szokjak hozzá a dicséretekhez, mert dicsérni nem szokott a főnök, csak dorgálni. Tehát ha nincs visszajelzés, annak örüljünk, mert ez azt jelenti, hogy legalább a minimum szintet tudjuk hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!