Ápoló képzés: diplomás vagy okj-s?
Ápoló képzés: diplomás vagy okj-s?
Mi a különbség? Melyiket éri meg jobban megcsinálni? Ha később külföldre kikerülök, akkor jobban járok a diplomával?
Mennyi a fizetése egy diplomásnak és egy OKJ-nek?
És ugyanezek a kérdésekben tudnátok segíteni a Csecsemő-,és gyermekápoló OKJ-ben?
Köszönöm ha válaszolsz!
Józan paraszti ész. Szerinted melyik végzettség az, ahol az alacsonyabb végzettséget jobban fizetik? És egyáltalán milyen országról van szó? Mert nem mindegy, hogy USA-ban, vagy Ausztriában kapsz bért.
Álláshirdetésekből is tájékozódhatsz.
*linket.
Tudod,ezzel az oldallal is a a baj,hogy nem írnak konkrétumokat. Hanem csak azt hogy OKJ. Nem írják le konkrétan hogy Ápolói OKJ kell ehhez,vagy elfogadják-e a Csecsemő-,és gyermekápolói OKJ-t? S engem konkrétan ez (is) érdekel.
Utolsó,kereshetek én is igen..De azért szeretek minnél több helyről informálódni. Nem csecsemőgondozó,hanem csecsemőápolót írtam.
De azért köszi ,hogy írtál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!