Élvezitek a munkátokat? Ha igen, miért? Ha nem, miért nem?
Biztos programozó :)
Amúgy én is szeretem a munkámat, mert értelmét látom, hasznosnak és érdekesnek találom, nem csak magamnak, hanem sokak számára és viszonylag jól tudok vele keresni. És közben gyarapszik a tudásom, fejlődök és rutinosabbá válok.
Persze látom azt is ami viszont hiányzik még belőle, de az elenyésző a többihez képest, szóval nálam egyértelműen az igen felé görbül a mérleg.
Nem szeretem!
Mert nem nekem való a munkakör, és most új munkahelyet keresek...
A szakmámat nagyon szeretem, de azt nem mondanám, hogy élvezem a munkámat. Többnyire attól függ mennyi a "h*lyeség" aznap és milyen lábbal keltem. Van hogy kihívásnak élem meg és van hogy agylövésnek.
Szolgáltatóként vagy nagyon szeretnek minket, vagy nagyon utálnak. Hatalmas sikerélmény, amikor valaki anyázva hív fel, majd amikor elköszönünk egymástól, akkor megköszöni a segítségemet mosolygós hangnemre váltva. Jól esik a köszönet akár szóban, akár írásban, bárhogy... Ezért csinálom és ezért szeretem, mert nem csak a környezetemért teszek a munkámmal, hanem a hozzánk forduló emberekért is.
Iszonyat szerteágazó a munkaköröm, van amit jobban élvezek, van amit kevésbé és nagyban hozzájárul a dolgokhoz az is, hogy milyen lábbal keltem éppen aznap. Meg az is, hogy a főnököm milyen lábbal kelt aznap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!