Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Élvezitek a munkátokat? Ha...

Élvezitek a munkátokat? Ha igen, miért? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
2016. nov. 21. 13:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Élvezem. Jó vagyok benne, kevés ráfordítással is látványos az eredmény, ha kicsit megerőltetem magam akkor meg mindenki odavan. Kevés a stressz, nincsenek kollégák... tökéletes.
2016. nov. 21. 13:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Első! Megkérdezhetem mi a foglalkozásod? :)
2016. nov. 21. 13:48
 3/11 anonim ***** válasza:

Biztos programozó :)

Amúgy én is szeretem a munkámat, mert értelmét látom, hasznosnak és érdekesnek találom, nem csak magamnak, hanem sokak számára és viszonylag jól tudok vele keresni. És közben gyarapszik a tudásom, fejlődök és rutinosabbá válok.

Persze látom azt is ami viszont hiányzik még belőle, de az elenyésző a többihez képest, szóval nálam egyértelműen az igen felé görbül a mérleg.

2016. nov. 21. 14:01
 4/11 anonim ***** válasza:
És te mivel foglalkozol? Engem nagyon érdekelnek az olyan szakmák, amivel tényleg hasznos dolgot lehet csinálni, és másoknak is segíthetünk vele.
2016. nov. 21. 14:07
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Nem mondanám, hogy élvezem, de szeretem. Legfőképp azt, hogy hasznos lehetek, segíthetem mások munkáját, a magam lábán állhatok. A kollégáimat szeretem, elég kevés a stresszesebb időszak, a fizetés normális, megbecsülik a munkám és engem is. A főnököm nagyon alapos, minden kis hibát észrevesz, de értékeli ha jó munkát végzek, és minden alkalommal meg is köszöni. Asszisztens vagyok egy cégnél.
2016. nov. 21. 14:20
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem szeretem!

Mert nem nekem való a munkakör, és most új munkahelyet keresek...

2016. nov. 21. 16:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Szeretem a munkámat, a feladatokat, azt, hogy változatos, ugyanakkor folyamatosan történik valami. Viszont az zavar, hogy 1-1 feladatkört többen látunk el (ellenőrizzük illetve folytatjuk a másik munkáját), és mivel én nem szoktam "vakarózni" munkaidőben, utálom ha másra meg órákat/napokat kell várni.
2016. nov. 21. 16:10
 8/11 anonim ***** válasza:

A szakmámat nagyon szeretem, de azt nem mondanám, hogy élvezem a munkámat. Többnyire attól függ mennyi a "h*lyeség" aznap és milyen lábbal keltem. Van hogy kihívásnak élem meg és van hogy agylövésnek.

Szolgáltatóként vagy nagyon szeretnek minket, vagy nagyon utálnak. Hatalmas sikerélmény, amikor valaki anyázva hív fel, majd amikor elköszönünk egymástól, akkor megköszöni a segítségemet mosolygós hangnemre váltva. Jól esik a köszönet akár szóban, akár írásban, bárhogy... Ezért csinálom és ezért szeretem, mert nem csak a környezetemért teszek a munkámmal, hanem a hozzánk forduló emberekért is.

Iszonyat szerteágazó a munkaköröm, van amit jobban élvezek, van amit kevésbé és nagyban hozzájárul a dolgokhoz az is, hogy milyen lábbal keltem éppen aznap. Meg az is, hogy a főnököm milyen lábbal kelt aznap...

2016. nov. 21. 16:19
 9/11 anonim ***** válasza:
54%
nem évezem nem is szeretem. Számomra a munka az élet egyik rossz velejárója! Sok munkahelyem volt, mindenhova gyorsan beilleszkedtem, fölvettem a tempót, és 4 hónap alatt unalmas, rutinszerűvé vált az egész.
2016. nov. 21. 18:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem, mert csak kényszerből csinálom, valamiből meg kell élni. Ha a saját szemámon belül dolgozhatnék, amit nem hiába végeztem el, vagyis hiába volt a tanulás, de ha lenne korrekt, normális munkahely, akkor átmennék. Jelenleg vagyonőr vagyok :/ És ruhaiparban, vagy lovászként szívesebben dolgoznék, ha lenne korrekt hely és korrekt bejelentett, normális fizetés. De nincs, ez Mo.! Német nyelvismeretem meg nincs, németben istállókban lenne hely, és jó fizetéssel, szállással, hölgeket is alkalmaznak, hát ez van. A vagyonőrködés a legxarabb dolog, csak azok dolgoznak benne, akik a saját szakmájukon belül nem tudtak elindulni, meg azok, akik lusták voltak bármit is tanúlni és kényelmet vállasztották annak idején. Sok óraszámot kell csinálni, hogy egy normálisabb béred legyen, nem ér az egész semmit, mert nem tudsz mellette élni semmit.
2016. nov. 21. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!