Asszonyok, anyukák! Ti mit szólnátok hozzá vagy nennyire lenne gusztustslan számitokra egy v. Több idegen női hajszál a családi autótokban?
Én is szoktam néha kolleganőket ide-oda vinni és ugyanúgy kerül haj az ülésre. Porszívó, és nincs gond. :)
De ez még mindig jobb, mint olyan autóba ülni, amiben kutya őrjöngött és minden tiszta nyál és kutyaszőr.
Engem jobban zavarna, hogy felnőtt létedre sem tudsz helyesen írni. És miért csak az idegen hajszál zavar?
A férjednek meg igaza van, természetes, ha ismerőst látok akkor elviszem kocsival ha már egy helyre megyünk.
Szerintem ha több idegen női hajszálat találsz a családi autóban, az már nem a "gusztustalan" kategória.
Más.... ;)
Az élet nagy problémái...
Találtál kb 3 hajszálat az autóban?A te bajod inkább az, hogy féltékeny vagy. (Nőként mondom)
Fogalmam sincs mit szólnék hozzá, mert nincs családi autónk. A férjemé olyan, amilyennek neki tetszik, az enyém meg olyan, amilyennek nekem tetszik.
Egyébként számomra a hajszál az hajszál. Undorodom én is tőle, ezért kidobom, függetlenül attól, hogy női vagy férfi, ismerős, vagy ismeretlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!