Ti elvállalnátok a takarítói munkát ha nem lenne más jelenleg?
Már 7 hónapja itthon vagyok és most lehet összejönne egy takarítói munka itt a közeli iskolában ahol élek.
A munkaidő 11-től este 7-ig tartana.
Mivel nem a suli venne fel hanem az Önkormányzat így közfoglalkoztatottként tudnának felvenni és így 52 ezret kapnék havonta.
Ideiglenes lenne nem ez az álmom,hogy évekig ebben dolgozzam.
Megéri így elvállalni?
25/L
NEM!
Nem szabad egy szint alá süllyedni, mert csak magad alatt vágod a fát. Megint más kérdés, ha tényleg kenyérre kell, és viszi a házat a bank, és megint más, ha nem létkérdés.
Ennek függvényében, ha még meg tudjátok oldani a megélhetést, akkor ne vállald el!
A környéken élők szemében innentől semmi más nem lennél, "csak takarítónő", és mindegy, milyen más munkát pályázol meg, reflexből fognak elutasítani. Hasonló okból az önéletrajzodban sem mutat jól.
Ha nem gond a takarítói munka, akkor inkább keress olyan családokat, akiknek heti egy-két órára szükségük van takarítónőre, és kérj referenciát akár ismerőstől is (úgyse fogják lenyomozni, hogy tényleg takarítottál-e náluk minden szerdán), és azzal még jobban is kereshetsz.
Ráadásul a 11-7-ig tartó munkaidő mellett majdnem lehetetlen elmenni egy-egy interjúra, vagy tesztírásra (próbamunkáról nem is beszélve), aminek az a vége, hogy mégis évekig dolgozol közmunkásként a suliban.
Én csináltam már ezt a munkát is, és jobban tetszett mint a sok életképtelen vevő a kérdéseikkel meg a kívánságaikkal meg az ordibáló pujáikkal.
Én is továbbléptem aztán. Figyelj, inkább ez minthogy éhezz. És az egy nagy f.ság, hogy utána nem hívnak interjúra be sehová. Dehogynem! Engem is behívtak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!