Ti elvállalnátok így ezt a munkát?
1hónapig szerintem felesleges elmenned dolgozni,mert lehet egy hónap alatt talalsz egy állandó munka.h. csak keressgess.
Így a nyaralás is megoldódik, és ha van lehetőséged akkor munkát a lakhelyedhez közel keress ráadásul akkor a barátoktól sem kell majd elszakadnod, mert azért ez sem könnyű.
Az én meglátásom szerint,mivel 2-3 hét után kerestek csak még hogy ugyan faradjon már be egy interjúra, gondolom sok interjú lezajlott ez idő alatt (2-3 hét) csak nem vállalta senki.
Ugyanis ha anyagilag megérné akkor első 5 napban már megtalálták volna a keresett személyt.
De látod nem,hisz téged is behívtak.
Lehet adnak 400-500 eurót és azt majd mind feleled ott.... hagyd a francba ezt a munkát.
Én sohasem megyek .olyan interjúra ahová majdnem csak 1honap múlva hívnak be. Ott valami bibi van
Egy ideiglenes munkáért nem rúgnám fel a nyaralást.
Ha álmaid lehetősége lenne, akkor meggondolandó lenne.
Egyébként komolytalannak tartok egy olyan céget, amelyik ilyen piti munkára ilyen körülményesen keres embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!