Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti elvállalnátok így ezt a...

Ti elvállalnátok így ezt a munkát?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy külföldi takarítói állásra, 1 hónapig kellene helyettesíteni a nyáron részmunkaidőben. Hetekig nem jelentkeztek, majd ma, 2-3 hét után megkerestek, hogy menjek be interjúra. A gond az, hogy közben a párommal beszerveztünk egy pár napos nyaralást, ami pont a megadott időpontok közé esik, amikor helyettesíteni kellene. Még lemondhatnám az utazást, de akkor a nyáron már sehova nem tudnánk menni a párom problémás szabadságolása miatt. Viszont kellene már a munka, régóta munkanélküli vagyok és bár a párom jól keres, én is szeretnék ismét hozzájárulni már a közös kasszához. Szerintetek lemondjam az utat és elvállaljam a munkát? Vagy párszáz euró, egy ideiglenes munka nem ér ennyit?
2016. júl. 13. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:
ideglenes nem ér
2016. júl. 13. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem menj megéri :) de a te döntésed
2016. júl. 13. 22:33
 3/6 anonim ***** válasza:

1hónapig szerintem felesleges elmenned dolgozni,mert lehet egy hónap alatt talalsz egy állandó munka.h. csak keressgess.

Így a nyaralás is megoldódik, és ha van lehetőséged akkor munkát a lakhelyedhez közel keress ráadásul akkor a barátoktól sem kell majd elszakadnod, mert azért ez sem könnyű.

Az én meglátásom szerint,mivel 2-3 hét után kerestek csak még hogy ugyan faradjon már be egy interjúra, gondolom sok interjú lezajlott ez idő alatt (2-3 hét) csak nem vállalta senki.

Ugyanis ha anyagilag megérné akkor első 5 napban már megtalálták volna a keresett személyt.

De látod nem,hisz téged is behívtak.

Lehet adnak 400-500 eurót és azt majd mind feleled ott.... hagyd a francba ezt a munkát.

Én sohasem megyek .olyan interjúra ahová majdnem csak 1honap múlva hívnak be. Ott valami bibi van

2016. júl. 13. 22:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam le eddig, de kint is lakom, mivel a páromat egyelőre ide köti a munkája. Pár hónap múlva tudunk talán hazaköltözni.
2016. júl. 13. 22:36
 5/6 anonim ***** válasza:
*elirtam bocsi, nem barátoktól...hanem barátod* csak néha hülyén javít a telom.
2016. júl. 13. 22:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy ideiglenes munkáért nem rúgnám fel a nyaralást.

Ha álmaid lehetősége lenne, akkor meggondolandó lenne.

Egyébként komolytalannak tartok egy olyan céget, amelyik ilyen piti munkára ilyen körülményesen keres embert.

2016. júl. 14. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!