Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti elvállalnátok így ezt a...

Ti elvállalnátok így ezt a munkát?

Figyelt kérdés
Au pairnek jelentkeztem egy ügynökséghez, és az első család aki befutott nem igazán au pairt keres, mert nem kéne gyerekekkel foglalkozni, hanem csak a háztartásban kéne besegíteni. Egy házaspárról van szó, akik már nagyszülők. 25 óra munka ami csak háztartásbeli dolgok. Ez így 80 font, de a szomszéd házban pedig heti 6 órában kéne besegíteni szintén a háztartásban, 60 fontért. Vagyis 25-30 óra munkáért kapnék heti 140 fontot, úgy, hogy se a kajáért, se a szállásért nem kellene fizetnem ugye mivel ez au pair munka. Lenne külön szobám, és fürdőszobám. Na már most egy átlag au pair heti 35 órával keres 90-100 fontot úgy, hogy 2-3 gyerekkel foglalkozik és közben egy kis házimunka. Ez így szerintem igen csak jól hangzik, annyi a problémám vele, hogy nem lennének gyerekek, de talán ez annyira nem is fontos?

2016. okt. 20. 23:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó LENNE..csak az a baj, hogy ez összeségében ez nagyon kevés pénz mármint ahol fontban számolnak ugye amúgy külföldről van szó gondolom. Kevés munkáért jó pénz..csak az a baj ,hogy akkor lenne jó a minimum 300-at megtudnál keresni..ez így heti 50 ezer forint maximum, ha jól számoltam. Amúgy nem tudom én nem vállalnám el de csak azért mert összeségében nem jönnék ki jól annak ellenére, hogy munka teljesen okés.
2016. okt. 20. 23:31
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen az anyagi helyzeted, de én ennyi pénzért biztos nem mennék ki (lényegében) takarítónak. Hát ennyit még itthon is megkereshetnél.
2016. okt. 20. 23:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem vállalnám, de nyilván nem vagyok a te helyzetedbe. Ennyi pénzèrt nem is mennék külföldre.
2016. okt. 21. 02:36
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem tudok meg, eleve miért jelentkeztél au pairnek. Így honnan tudnánk, jó-e ez neked?
2016. okt. 21. 11:52
 5/13 anonim ***** válasza:
*tudtuk...
2016. okt. 21. 12:04
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem, ez így egy nagyon jól kereső állás, vállald el!
2016. okt. 21. 21:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Au pairként jó. De így utólag én is úgy gondolom, hogy nem fizet annyira jól, mint más külföldi munkák.
2016. okt. 21. 21:30
 8/13 A kérdező kommentje:
Szerintem néhány válaszoló vagy nem tudja mi az az au pair vagy nem olvasta el a kérdést. Az ellátásom és a lakhatásom biztosítva van, magyarán csak magamra kell költenem, és ez így havi 560 font, heti 25 óra munkáért. Egy au pair kb 400 fontot kap havonta úgy, hogy 2-3 gyerekre vigyáz, plusz még a háztartásban is segít. Nekem meg egyáltalán nem kéne gyerekekre vigyáznom, ezért tettem fel a kérdést. Az au pairség egyébként nem a pénzkeresésről szól, hanem leginkább a nyelvtanulásról és a tapasztalatszerzésről. Nyilván én is tudom, hogy ez nem egy "jól kereső" munka..de ha belegondolunk most Londonban egy single room havi 600 font..és ez csak a lakhatás. Szóval egy kezdő fizetésből sem lehet olyan jól kijönni ám :)
2016. okt. 22. 12:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem hát, de nem is azért kell kimenni külföldre, hogy minimálbérért dolgozz. Most ami ezzel lennél, az egy félminimálbéres cseléd, aki még ott is lakik az uraival. Mi értelme van ennek? :D
2016. okt. 22. 13:09
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha Londonban lenne a munka akkor meg alapból nem is gondolkoznék, nem vállalnám el.
2016. okt. 22. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!