Ti elvállalnátok így ezt a munkát?
Figyelt kérdés
Au pairnek jelentkeztem egy ügynökséghez, és az első család aki befutott nem igazán au pairt keres, mert nem kéne gyerekekkel foglalkozni, hanem csak a háztartásban kéne besegíteni. Egy házaspárról van szó, akik már nagyszülők. 25 óra munka ami csak háztartásbeli dolgok. Ez így 80 font, de a szomszéd házban pedig heti 6 órában kéne besegíteni szintén a háztartásban, 60 fontért. Vagyis 25-30 óra munkáért kapnék heti 140 fontot, úgy, hogy se a kajáért, se a szállásért nem kellene fizetnem ugye mivel ez au pair munka. Lenne külön szobám, és fürdőszobám. Na már most egy átlag au pair heti 35 órával keres 90-100 fontot úgy, hogy 2-3 gyerekkel foglalkozik és közben egy kis házimunka. Ez így szerintem igen csak jól hangzik, annyi a problémám vele, hogy nem lennének gyerekek, de talán ez annyira nem is fontos?2016. okt. 20. 23:13
11/13 anonim válasza:
Uristen.. a sok magyar, pesszimista hozzaszolas..
kedves kerdezo, sajnallak amiert el kellett olvasnod ezeknek az embereknek az hozzaszolasait.
Ja, es az okosoknak, mi a francert szamoljatok at forintra? 140 fontja nem maradna egy heten, ha szobat berelne es maganak kene fizetnie mindent. Akinek nincs semmi kulfoldi tapasztalata az nem tudom minek magyaraz
12/13 anonim válasza:
Ekezet nelkul irok, mert kulfoldon elek, gyoker. En legalabb ugy magyarazok, hogy eltem csaladnal kulfoldon. Majd ha felmutatsz ilyen tapasztalatot, es tisztaban vagy vele, hogy angliaban mennyit is er a 140 font hetente, akkor ugassal.
13/13 anonim válasza:
Bentlakasos munkam volt, ok kertek, hogy eljek veluk. 140 fontot ugy kap, hogy sem travel cardot, sem rentet, sem pedig kajat nem kell fizetnie.
Ne akard mar megmagyarazni nekem, hogyan kell irni, ha nekem igy jo, akkor igy fogok, te szerencsetlen hulladek nyomorek ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!