A főnököm egyfolytában kötekedik velem. Lehet abból bajom, ha fogok egy széket, és hozzávágom?
Attól függ, hogy 8 napon belül vagy túl gyógyuló sérülés.
Bírósági ügy, nagy eséllyel felfüggesztett, ha véletlen rosszul sül el a szék dobálás akkor még letöltendő is sikerülhet, főleg ha a bíró és ügyész példát akar statuálni, vagy a főnököd nagyon jó ügyvédet talál, vagy sok ismerőse van.
Ha már ott tartasz, hogy erőszakhoz folyamodsz, szerintem felkészültél arra, hogy annyi az állásodnak. (Elhiheted, hogy utána biztos nem tart igényt a munkaerődre..)
Szóval ha már úgyis feladtad magát az állást, simán fel is mondhatsz, és szóban kioszthatod.
Vagy emberek módjára megbeszélitek. Elmondod, hogy zavar amit csinál és változtasson.
Nyilván bekerülsz a bűnügyi nyilvántartásba.
Mondjuk így, hogy csak a sztori fele van meg és az is elég rövid... Elég nehéz bármit is mondani mennyire lehet jogos a kötekedés.
Veresd meg verőemberekkel...
Vagy inkább végezz el egy alapvető önvédelmi technikákat oktató tanfolyamot és ha legközelebb kötekedik, akkor "finomam" megfogod a kezét, hátracsavarod és szintén "óvatosan" belevered a fejét az asztalba. Ahogy a filmekben szokás... A munkahelyed bizonyosan elvész, de az emberi méltóságod többet ér. Megfog lepődni és bizonyosan elgondolkodik rajta, és a kollégáid szemében is példaképpé válhatsz, erőt adhatsz nekik ezáltal. Nagyon sok olyan ember van, aki csak az erőszakból ért.
Én már hagytam ott tíz év után munkahelyet a megaláztatások miatt. Megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!