Az normális ha így dicséri a főnökét? Te mit szólnál ha a párod egyfolytában dicsérné? Mi a véleményetek erről?
Esetleg volt a párod munkanélküli ezelőtt tartósabb ideig? mert ha igen, akkor már maga a tény, hogy dolgozhat, hogy van munkahelye, főnöke, kollégái, akik megbecsülik... Már ez elég ok lehet arra, hogy örüljön és dicsérje a főnökét, amiért alkalmazza.... Ezt persze csak az érti, aki tudja milyen lehetetlen az élet munka nélkül...
Ha nem ez az ok a párodnál, akkor lehet továbbgondolkodni. Talán tényleg jó fej a főnöke...
És ha ezt neked mondja, akkor én nem hinném, hogy van köztük valami akár alakulóban is, mert akkor nem mondaná...
Ha hergeled magad, esetleg megkérdőjelezed, meggyanusítod a párod, akkor még könnyen lehet, hogy magad sodrod bele a párod a főnököd karjaiba... :)
Ezt én sem tartanám gyanús dolognak,egyszerűen csak örül a munkának és,hogy nem tapló a főnöke.
#1-es válaszolótól viszont megkérdezném,hogy ha idegesít téged,hogy valaki akár többször is fel teszi ugyanazt a kérdést csak más formában,akkor te miért olvasod el?
Attól függ, milyen stílusban, mennyiszer dicséri.
Úgy alapban örülnék, hogy jó főnöke van, akivel jó együtt dolgozni, akire fel lehet nézni.
Én is szoktam dicsérni a főnökömet, felnézek rá a tudása miatt, ahogy bánik az emberekkel, stb.
Azt szerintem egyértelműen észrevenném, ha a párom nem csak simán dicsérné a főnökét, hanem áradozna érzelmesen róla. Elég egyértelmű a különbség. És persze az is idegesítő lehet, ha folyton erről beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!