Van olyan kollégád, aki szó nélkül teljesíti a főnök parancsait?
A főnöknek az a dolga, hogy megmondja, mit tegyél. Kivétel, ha törvénybe, jogszabályba ütközik.
Ha ez nem tetszik, alapíts saját céget.
Nálunk ez volt az alap, a főnök mondta a feladatot és megcsináltuk. Néha durva volt a határidő, de megoldottuk. Hülyeségeket sosem akart...
S a közvetlen főnökömnek parancsolgattam én is néha (ő egy szelíd ember volt egyébként), de határidős meló volt, s abban a dologban alám dolgozott (én voltam a programozó, aki átlátta az oldalt, ő pedig a botcsinálta designer, pedig az én szoktam volt lenni, de akkor nem értem rá)... Mindig jó hangulatú helyeken dolgoztam, ahol nem volt ilyen parancsolás és tiszteletlenség lefelé... Együtt dolgoztunk, csak más szerepkörben s hát a tulaj az tulaj, mondjuk ő pont nem volt programozó s nem akarta megmondani, hogy konkrétan mit csináljak, ő szerződéseket kötött, munkát szerzett, megmondta, mikorra kell (jó esetben azért megkérdezte, mikorra tudjuk vállalni, de volt kivétel, igaz, ez általában rajta kívül álló okból volt), mi pedig megcsináltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!