Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan kollégád, aki szó...

Van olyan kollégád, aki szó nélkül teljesíti a főnök parancsait?

Figyelt kérdés
2016. nov. 16. 22:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a főnök szerencsére nem parancsol, hanem kér és többen is vagyunk, akik általában szónélkül teljesítjük. Nyilván, ha valami marhaság, akkor megkérdezzük, hogy miért gondolja, hogy így kellene, de az esetek többségében nem kér olyat, mi pdig nem vitatkozunk. Hozzáteszem ez egy olyan munkahely, ahol a főnök ért a legjobban a dolgokhoz. Ezért ő a főnök. Dolgoztam más típusú helyen is, ott nem ez volt a felállás és nem is volt olyan ember, aki szó nélkül megtett mindent.. max olyan, aki a háta mögött szidta.
2016. nov. 16. 22:35
 2/8 anonim ***** válasza:

A főnöknek az a dolga, hogy megmondja, mit tegyél. Kivétel, ha törvénybe, jogszabályba ütközik.

Ha ez nem tetszik, alapíts saját céget.

2016. nov. 16. 22:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Van
2016. nov. 16. 22:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Nálunk ez volt az alap, a főnök mondta a feladatot és megcsináltuk. Néha durva volt a határidő, de megoldottuk. Hülyeségeket sosem akart...

S a közvetlen főnökömnek parancsolgattam én is néha (ő egy szelíd ember volt egyébként), de határidős meló volt, s abban a dologban alám dolgozott (én voltam a programozó, aki átlátta az oldalt, ő pedig a botcsinálta designer, pedig az én szoktam volt lenni, de akkor nem értem rá)... Mindig jó hangulatú helyeken dolgoztam, ahol nem volt ilyen parancsolás és tiszteletlenség lefelé... Együtt dolgoztunk, csak más szerepkörben s hát a tulaj az tulaj, mondjuk ő pont nem volt programozó s nem akarta megmondani, hogy konkrétan mit csináljak, ő szerződéseket kötött, munkát szerzett, megmondta, mikorra kell (jó esetben azért megkérdezte, mikorra tudjuk vállalni, de volt kivétel, igaz, ez általában rajta kívül álló okból volt), mi pedig megcsináltuk.

2016. nov. 16. 22:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Természetesen van, ezt hívják munkahelynek.
2016. nov. 16. 22:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálunk inkább kérni szokott. És teljesítjük hisz ezért megyünk be dolgozni
2016. nov. 17. 01:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez az elvárt. Aki nem ezt teszi, az vagy tud valamit, vagy nem akar ott dolgozni.
2016. nov. 17. 13:30
 8/8 Racska1974 ***** válasza:
Hát jobb lenne ha kérne. Az okos főnök tudja, hogy hatékonyabb olyan emberekkel együtt dolgozni, ahol az emberek jó érzéssel mennek be a második otthonukba. Ez az ő érdeke is.
2016. nov. 18. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!