Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Írt már valaki nem hagyományos...

Írt már valaki nem hagyományos felmondó levelet?

Figyelt kérdés
Nem hivatalos levelet szeretnék, hanem olyat amit egy érző lény ad egy másiknak. Kicsit személyes, érzelgősebb mint a száraz hivatali változat. Elég családias volt itt a hangulat, távozni is úgy szeretnék.
2016. nov. 16. 11:48
 1/7 anonim ***** válasza:
És most mi a kérdés? Írd le akkor, amit gondolsz.
2016. nov. 16. 12:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Valami minta jó lenne erre, mert nem szállt meg az ihlet egyelőre. Valami olyan, ami magasztosan van megfogalmazva és dőlnek belőle a bullshitek: hogy milyen sokat fejlődtem itt, mennyire szerettem itt dolgozni, stb stb.
2016. nov. 16. 12:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudok úgy leírni ilyen frázisokat hogy ne hasson erőltetettnek.
2016. nov. 16. 12:40
 4/7 anonim ***** válasza:

A kevesebb több.

Ha nem megy ne erőlködj.

Elmondod majd élőszóban és inkább arra törekedj, hogy úgy távozz, hogy jó szájízzel gondoljanak rád vissza, mert erre emlékezni fognak, a felmondóleveledre nem hinném.

2016. nov. 16. 13:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Főnök, tudod ez a kollektíva ahol dolgoztam mostanáig, egy nagy család volt. Te voltál a családfő és ez nekem örök emlék marad. Úgy vigyáztál ránk, mintha a mostohaapánk volnál. Felmondásomat fogadd szeretettel, hisz a légy sem marad a sz..on örökké. Új munkahely vár most rám, új kihívásokkal, és egy értelmes főnök, aki talán hajlandó lesz idejében fizetést adni. Munka közben mindig elláttál hasznos tanácsokkal, -holott fingot nem értesz hozzá- ezt köszönöm neked, ezentúl nem kell majd feleslegesen koptasd a szád, legalábbis addig míg egy másik balekot nem találsz helyettem.

Hiányozni fogsz. Üdv:Lajos"

2016. nov. 16. 16:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez hatalmas. :D
2016. nov. 16. 19:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Hahaha ez nagyon jó, 5-ös. :))

Amúgy ezt szerintem nem feltétlenül a felmondó levélbe kellene foglalnod, annak nem ez a célja, az egy hivatalos dokumentumnak minősül.

Én e célból külön írtam egy pár sor személyes üzenetet mindenkinek amikor eljöttem és elbúcsúzásomkor átadtam, elköszöntünk egymástól, ennyi.

2016. nov. 18. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!