Írt már valaki nem hagyományos felmondó levelet?
A kevesebb több.
Ha nem megy ne erőlködj.
Elmondod majd élőszóban és inkább arra törekedj, hogy úgy távozz, hogy jó szájízzel gondoljanak rád vissza, mert erre emlékezni fognak, a felmondóleveledre nem hinném.
"Főnök, tudod ez a kollektíva ahol dolgoztam mostanáig, egy nagy család volt. Te voltál a családfő és ez nekem örök emlék marad. Úgy vigyáztál ránk, mintha a mostohaapánk volnál. Felmondásomat fogadd szeretettel, hisz a légy sem marad a sz..on örökké. Új munkahely vár most rám, új kihívásokkal, és egy értelmes főnök, aki talán hajlandó lesz idejében fizetést adni. Munka közben mindig elláttál hasznos tanácsokkal, -holott fingot nem értesz hozzá- ezt köszönöm neked, ezentúl nem kell majd feleslegesen koptasd a szád, legalábbis addig míg egy másik balekot nem találsz helyettem.
Hiányozni fogsz. Üdv:Lajos"
Hahaha ez nagyon jó, 5-ös. :))
Amúgy ezt szerintem nem feltétlenül a felmondó levélbe kellene foglalnod, annak nem ez a célja, az egy hivatalos dokumentumnak minősül.
Én e célból külön írtam egy pár sor személyes üzenetet mindenkinek amikor eljöttem és elbúcsúzásomkor átadtam, elköszöntünk egymástól, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!