Volt veled olyan, hogy felmondtál és maradásra akartak bírni?
Figyelt kérdés
Miért mondtál fel és milyen szöveggel próbáltak visszatartani? Vagy rögtön beleegyeztek hogy mész és tudomásul vették?2016. nov. 8. 20:07
1/6 anonim válasza:
Volt h kérdezték miért meg h kár meg h vixajöhetek... De nem térgyepelt senki le h maradj itt Kaszanova Leokádia xP
2/6 anonim válasza:
Én két helyen is felmondtam.mind a két helyen ekkor jött a szöveg, hogy "Jaj pedig pont most akartunk emelni a béreden."
Tehát pénzzel próbáltak visszatartani.
Elszánt voltam így csak a maximális felmondási időt tudták kihasználni.
Ledolgoztam aztán viszlát.
3/6 anonim válasza:
Volt, hogy tudomásul vették, de volt 2 munkahely, ahol 40% béremelést ajánlottak a maradásért. Egyik helyen maradtam is ezért, a másikat már annyira gyűlöltem, hogy még havi 1 milláért se maradtam volna. Legtöbbször másik munkahely miatt mondtam fel, nyilván a több pénzért, de volt olyan is, hogy elegem lett a főnökből, és inkább éhen halok, minthogy még egy napot dolgozzak ott.
4/6 anonim válasza:
Kétszer mondtam fel, mindkétszer marasztaltak volna. Az elsőnél annyira berágtam, hogy bármit mondtak, azonnal eljöttem, igy hirtelen azt sem tudom, hogy milyen tipusú felmondás lett belőle :)
A másodiknál ajánlatot kaptam egy másik helyre, ott 5 ezer forinttal többet kináltak és igy beadtam a felmondásom. Akkor marasztalni próbáltak, mondták, hogy plusz 20 ezer, de nem hagytam magam, mert előtte évekig kértem, hogy emeljenek, és szartak rám. Persze ezt mondtam is nekik. Ez 2005-ben volt.
5/6 anonim válasza:
Volt sokszor, hogy felmondtam, de 1x se marasztaltak. Általában ez úgy ment, hogy kidolgoztatták a belemet, nálam meg elszakadt a cérna.
6/6 anonim válasza:
Még nem jártam így, ha felmondtam, annak általában valamilyen kisebb-nagyobb csalás volt az oka vagy a túl alacsony bérezés, amit nem akartak megnövelni. Most viszont érdekes szituációban vagyok, mert bár nekem mondták azt, hogy megszűnik a cégnél a munkaköröm, és nem tudnak tovább alkalmazottként foglalkoztatni, még van x időm a cégnél, de a vezetők egy része, aki benne volt, már bánja a döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!