Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy 22 éves pályakezdőnek...

Egy 22 éves pályakezdőnek milyen lehetőségei vannak?

Figyelt kérdés
Olyan diplomám van amit nem igazán lehet hasznosítani. Szüleim azt mondják menjek gyárba dolgozni vagy árufeltöltőnek. Tényleg csak ezek a lehetőségek adottak? Tény, hogy nem tudok se programozni, se tervezni dolgokat...de akkor is érzem, hogy többre vagyok képes ezeknél. Csak nem találom, hogy milyen területen tudnám kamatoztatni a képességeimet.
2016. okt. 31. 23:25
 1/10 anonim ***** válasza:
nekem ugyan nincs diplomám,de ugyan így vagyok a fegyverműszerész szakmámmal, esetleg lerakhatsz valami szakmát munkaügyön keresztül
2016. okt. 31. 23:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Az pedig jól hangzik. Nem érnek semmit az ottani tanfolyamok ahogy hallottam.
2016. okt. 31. 23:38
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

Nem tudom, hogy milyen diplomád van, de komolyan nem hiszem el, hogy csak akadémiai állásokban vagy gyári munkákban lehet gondolkodni.

Keress valamilyen adminisztrációs munkát szerintem ha nincs lehetőség szakmán belül elhelyezkedni.

2016. okt. 31. 23:46
 4/10 anonim ***** válasza:

A kereskedelemben lasszóval fogják az embereket, most már kezdik is megfizetni. Nem kell árufeltöltőnek menni, közben eladói tanfolyamot elvégezhetnéd.

A diplomád annyit ér, amennyi kapcsolatot, ismeretséget fel tudsz mutatni.

2016. nov. 1. 08:36
 5/10 anonim ***** válasza:
próbálj meg olyant tanulni, ami kapcsolódik a diplomádhoz, így nem csak a képzésen tanultakra támaszkodhatsz.
2016. nov. 1. 08:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Milyen diplomád van?
2016. nov. 1. 08:58
 7/10 anonim ***** válasza:

"A kereskedelemben lasszóval fogják az embereket"

persze mivel nincsenek megfizetve, nincsenek hosszú hétvégék, nyitva vannak, míg van vevő.

2016. nov. 1. 09:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Ebben a helyzetben megpróbálnék összeszedni valami szakmát és irány külföldre. Vagy ha van vállalkozásra ötleted, akkor az.
2016. nov. 1. 10:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Csak külföldön van esélyed bármire is.Ha van diplomád akkor tudsz egy nyelvet is .

Hiába kezdesz bele valami tanfolyamba okj-ba ,utána majd azzal röhög ki a munkáltató hogy hát nincs gyakorlatod.

2016. nov. 1. 11:05
 10/10 anonim ***** válasza:

szia

milyen diplomád van (akár privibe is megírhatod)

hátha tudok pár tanácsot adni

2016. nov. 2. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!