Mosogatói munkához, milyen végzettség kell?
Figyelt kérdés
Utánaolvastam már pár oldalon,s nem írtak sehol erről. Egy érettségivel felvesznek ilyen helyre?
Trollok kíméljenek.
2016. okt. 27. 10:22
2/10 anonim válasza:
Nem igazán van bármilyen végzettséghez kötve.
3/10 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy Ausztriában jól megfizetik őket legyen mosogatótól a kezdő kiskuktáig.
4/10 anonim válasza:
Érettségivel már túlképzett vagy, úgyhogy sajnos nem fognak felvenni.
5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt komolyan mondod..?
2016. okt. 27. 11:43
6/10 anonim válasza:
Persze. Aki 4 általános felett jelentkezik, attól ún. überqualifizieren díjat kérnek a felvételin, ami kb 500-1000 euró között van. Erről papírt is adnak 2 példányban, egyik megy neked, egyet pedig be kell vinned az illetékes munkaügyi hivatalba.
7/10 anonim válasza:
Természetesen nem.
Bájos, hgy ilyen naiv vagy. :D
8/10 anonim válasza:
El kell vegezned a mosogatoi főiskolat.
9/10 anonim válasza:
Ausztriában és Angliában diploma kell hozzá. Tanári például.
(Nem vagyok troll, csak Angliában élek, és látom, amit látok.)
10/10 anonim válasza:
A büfé-WC szak mellé azért érdemes még egy angol, vagy egy német szakot is elvégezni, hogy az edényeken lévő piktogramokat is el tudd olvasni. Ha a királynőnél akarsz mosogatni, jómodorból is vizsgáztatnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!