Mi a legjobb és a legrosszabb a munkátokban?
informatikus vagyok
legrosszabb: pulóverben ülök télen-nyáron :D
legjobb: van net :P
23F
Uszo oktato vagyok, nemetorszagban.
Legjobb: tanulom a nyelvet
Legroszabb:sok a gyerek, aligbeszelem a nyelvet
17/L
Kereskedelmi asszisztens vagyok
Legrosszabb: Könnyen rám tukmálnak olyan munkát, ami nem az én dolgom lenne, csak másnak nincs kedve megcsinálni, mert a tápláléklánc alján vagyok.
Legjobb: Elég kevés stresszel jár, mert kicsi rajtam a felelősség.
Grafikus vagyok
A legrosszabb hogy nap végére nincs derekam és popóm
A legjobb hogy késhetek reggel ha tovább maradok, így tudok edzeni
Legjobb: rugalmas, a fizetés, sokat utazom, sok embert megismerek, folyamatosan gyakorolhatom a nyelveket amiket beszélek, fejlődöm folyamatosan.
Legrosszabb: sokat utazom..néha már fárasztó, hogy lassan 1,5 éve bőröndőkből élek hotelekben. Szószerint. A lakásom is ki van adva, nálam nincs olyan, hogy otthon. Sokszor élvezem, de 1-2 hónap után néha sok.
Értékesítés.
legrosszabb: be kell járni, sz@r a fizetés, 20nap szabi az évben amit nem én osztok be, idióta munkatársak
legjobb: na ilyen nincs, egyik volt munkahelyemen se volt.
Adózással foglalkozok.
Legjobb: van céges menza, lehet otthonról dolgozni néha, megértő a főnököm és nagyon humánus.
Legrosszabb: stressz, káosz, mindennapos problémák, zéró fejlődés a cég életében. Amit csinálunk összességében értelmetlen és kilátástalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!