Akik úgy élnek, ahogy mindig is szerettek volna, azok ezt hogy érték el? Kapcsolatok, jó végzettség, stb? Mi kell ehhez?
Nézd, ezeket a béreket azok kapják, akik filozofálgatnak ahelyett, hogy fejlődnének.
Akiknek az a természetes, hogy 5 éve még DOS-os telefonom volt, most meg már okos telefon kell. Hisz fejlődik a világ és a technika. És a fejlődés mindenre vonatkozik, csak rá nem. Ő kivétel. Ő nem hajlandó változni annyit - amekkora különbség van egy butatelefon és egy okostelefon közt.
Pedig képes lenne rá.
Csak az sok munka. Ahhoz erőfeszítéseket kellene tenni!
Hogy értem el mindazt, amit elértem.
Folyamatosan fejlődtem, képeztem magam, és problémák megoldására törekedtem - álmodozás és magyarázkodás helyett...
"Pl aki 80 ezret keres, az egyáltalán hogy tud megélni? gyedül biztos nem megy neki."
Legtöbb ember nem egyedül próbál megélni. Van családja, rokonai, barátai, akik szeretik, ezért segítik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!