Ti hány évesen kezdtetek el dolgozni? (Ebbe beleszámit akár a diákmeló is)
19 leszek, de még egy percet sem dolgoztam, még diákmelón se voltam. Vagyis akkor dolgoztam két hetet, amikor szakmai gyakorlatra kellett mennünk, de ez végül is nem ugyanaz, mert még pénzt se kaptunk érte. És csak napi 4 óra volt..
Van pár osztálytársam, akik iskola mellett is dolgoznak, meg nyári szünetben is, amikor épp nem gyakorlaton vannak..És hozzájuk képest olyan életképtelennek érzem magam. Nekem eddig nem sikerült rávennem magam, hogy nyári szünetben elkezdjek dolgozni, mert örülök, hogy van kb 2,5 hónapom, amikor nem kell korán kelnem és minden nap tanulnom. És ha úgy vesszük, nyugdijas koromig ez a nyáriszünet volt az utolsó alkalom, hogy huzamosabb ideig nem kell semmit sem csinálnom, szóval akkor már nem rontom el azzal, hogy elmegyek dolgozni.
Év közben pedig az iskola miatt nem tudnék dolgozni, mert igy is 4 körül érek haza, ha még iskola után el is kéne mennem dolgozni valahová, mire este hazajönnék, annyira fáradt lennék, hogy nem is lenne energiám meg időm se tanulni.
Szerintetek gáz, ha valaki csak az érettségi után kezd el dolgozni és előtte semmilyen munkát nem végzett?
18L
Addig orulj, amig nem kell ido elott elkezdened dolgozni.
Diakmelo 11. nyaratol iskolaidoben is, suli utan irany a metroaluljaro szorolapozni.
Egyetem mellett adminisztracios melo, vatera - sokan konnyu penznek gondoljak de atlag napi 4 ora ment el vele.
Nepszamlalas.
Aztan kulfold.
Mas lenne az eletem, ha nem kellett volna idejekoran a penz miatt aggodni.
A 10-eske kivételével mindenkinek köszönöm a választ, rajta kivül mindenkinek ment a zöld kéz :)
5. válaszoló, sajnálom, hogy az apád ilyen volt veletek :(
10 évesen már dolgoztam, mert muszáj volt
kb du. 4-ig voltam iskolában, onnantól kb este 10-éjfélig dolgoztam, egy így ment egészen a gimnázium végéig
nappalis főiskola mellett 2 fix munkahelyem volt, egyik éjjeles csak, a másikon a szabadnapjaimon dolgoztam 6-8 órákat
szerintem gáz, ha valaki csak érettségi után dolgozik, de örülj neki, hogy megteheted
de mennyi kifogást tudtam volna én is találni, hogy mikor miért nem szeretnék dolgozni...
18-19 évesen voltam pár napot, de 20 éves koromtól (majdnem 1 éve) dolgozom szinte folyamatosan :) (diákmeló!)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!