Mi a véleményed egy ilyen munkahelyről?
Ott ahol a főnök zombis képeket nyomtat ki, és eldugja egy olyan alkalmazott íróasztalában, aki köztudottan fél ezektől a lényektől.....
És ezt több hónapon keresztül folyamatosan eljátszotta, amíg a csaj sírva mondott fel....
Először csak elnevettem magam, de így belegondolva megvan a véleményem a főnökről.
A csaj miért nem rakott kinyomtatott pucér mamákról képeket a főnök fiókjába??? :)
Lehet csak szoktatni akarta a zombikhoz, hogy megszokja és ne féljen tőlük. :-)
Kérdés, hogy poénos a pali, vagy csak rosszindulatú.
igen komoly sajnos.....
igazából szeret szivatni embereket....
meg olyan kijelentést tenni, amit én megtartanék (ez a dolgozó úgy néz ki mint egy szökött gyilkos...)
Na jó... Fizetek is, csak hogy olyan helyen dolgozzak! :DD
És nem trollkodok, jó kicsit túlzok. De nem igaz, hogy nem veszitek a poént!? Azok a legnagyobb poénok, amit komolynak is hisztek. Így meg hogy itt fel is teszed ezt a kérdést, így még viccesebb az egész sztori.
Én imádnám ezeket, akkor is, ha pókkal dobná tele a fiókomat, amikor kivagyok tőlük. :D
Szeretem a poénokat és el sem tudom képzelni a munkaidőt nevetés nélkül. Szerencsére fiatalos csapatunk van, jól szórakozunk, így szerintem a munka is jobban halad, mint síri csendben hót komolysággal.
Nálunk biztosan nem fordulhatna elő, hogy valaki ilyesmi miatt felmondjon, de ha még is, akkor kétséget kizáróan: nem közénk való. :D
Összességében elég nagy szívás ez, de nem gondolom, hogy emiatt épeszű felnőtt ember fel kéne hogy mondjon. Nem próbálta nyugodtan megbeszélni a főnökkel, hogy ez neki nem poén, legyen kedves leállni?
őszintén valahol tényleg vicces dolog :)
de ha egy felnőtt ember nem veszi észre, hogy vkit ez kikészít, akkor sajnálom...
Szerintem itt azzal van a baj, aki ilyen miatt felmond...
Én sokkal de sokkal rosszabb és sunyibb főnökökkel találkoztam az utóbbi időszakban, örülnék, ha csak ennyi lenne, hogy próbál poénkodni. Van ám olyan is, aki tényleg kicsinál, és nem zombis képekkel stresszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!