Eljöjjek a munkahelyről vagy mivel tudnám őket sakkban tartani?
A munkaidőm most olyan hogy kettőt 12 órázok, és 2 napot vagyok itthon, mocskok mert 1 hónapban egyszer igyekeznek becsábítani pár embert egy túlórára ami szintén 12 óra lenne és így elég durva hogy 3-at mennék, mikor az egy pihenőnapom reggelén mennék haza, már másnap reggel megint kezdhetném a délelőttös 2 napomat.
Mondtam hogy hanyagoljanak ezzel, délelőttbe még elvállalom, de éjszakásnál felejtős, rögtön zsarolni kezdett a műszakvezetőnk, aki nálam 40kg-val kevesebb és kis csitri. Hogy akkor elintézi hogy az órabér emelésem ami elvileg kiváltság, fogják visszaveszik és soha többet nem adnak semmi előrelépést, most egy gépkezelői képzés maradék 2 kategóriájára kaptam lehetőséget amit a cég fizet, ezt is visszafizettetnék velem....
Azt állítják hogy van egy bizonyos % amit teljesít a dolgozó, és az enyém illetve haveromé a legkisebb % a műszakban. Ez csak a saját hülyeségük, hogy ha mondjuk sok a meló akkor berángatni 1 főt hogy ne legyen zűr, vagy máshol is van ilyen?
Az órabér emelés meg ilyen juttatások visszavonása és megtagadása szerintem már jogilag is megkérdőjelezhető.
A képzések, amit a munkaadód fizetett ki, de nem dolgoztad le és hamarabb kilépsz, azt természetes, hogy visszafizettetik veled(nézz utána a tanulmányi szerződésnek).
Egyébként kicsit zavaros a leírásod. A munkaidő még tiszta de a többi nem.
Ha havonta 1× pár embert akarnak becsalni túlórára, akkor eszerint csak többhavonta fordul elő, hogy neked kellene menni, de az se akaródzik. Plusz te vagy az egyik leggyengébb melós a műszakban, de elvárod, hogy becsüljenek meg.
Ezek alapján ne csodálkozz, ha nem fognak.
Mi is kinézzük magunk közül a lassú+lusta kollégákat, pláne, ha miattuk is nekünk kell bevállalni a rá jutó túlórákat.
Egyszer azt írod "igyekeznek becsábítani ", most meg, hogy köteleznek. Hazudozol itt össze-vissza.
Olvasd vissza a saját mondataidat, mert zagyvaságokat írsz összefüggéstelen mondatszerkezetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!