Mi a velemenyetek, az ilyen emberrol?
Figyelt kérdés
...aki a fonokkel jo kapcsolatot apol, tiszteletet tanusit vele szemben, viszont a fonok hata mogott meg negativumokat mond rola masoknak.2016. okt. 1. 18:18
3/9 anonim válasza:
Semmi extra. Én is így tennék, ha a főnököm egy szemétláda lenne. Hülye lennék kirúgatni magam azzal, hogy nyíltan kritizálom, mert sajnos tőle függ a megélhetésem, de attól még a barátaim között elmondanám mindennek, aminek csak lehet.
5/9 anonim válasza:
Buta. Azért mert nem gondol arra ,hogy véletlen egy besúgónak fogja szidni a főnököt az meg jelent neki egyből és már ki is van rúgva ..
Mindenki utálja a főnökét de okos ember nem hangoztatja mert a falnak is füle van.
6/9 anonim válasza:
Én ahogy észrevettem az emberek 99%-a ezt teszi. Ha valaki előre akar jutni, akkor muszáj az érdekeket a személyes vélemény elé helyezni, főleg hogy manapság a kapcsolatok jobban számítanak mint bármikor máskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!