Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha afőnök a beosztotjjának...

Ha afőnök a beosztotjjának azt mondja, hogy megnőiesedtél, akkor az mit jelent, és mire gondolt? illetve hogy érthette?

Figyelt kérdés
csak komoly válaszokat , köszike
2016. szept. 29. 17:53
 1/9 A kérdező kommentje:
előre is elnézést a helyesírásért, most vettem észre, hogy nagyon elgépeltem valamit :DDD
2016. szept. 29. 17:54
 2/9 anonim válasza:
100%
Azt hogy megb.asz.na
2016. szept. 29. 17:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érzi hogy nagyon kifinomult lett a viselkedésed valamilyen szempontból, bár ha valaki ott lett volna amikor mondja akkor könnyebb lenne pontos választ adni
2016. szept. 29. 17:58
 4/9 A kérdező kommentje:
komolyan kérdeztem
2016. szept. 29. 17:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Jó nőnek tart, szexuálisan kíván.
2016. szept. 29. 18:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyértelmű.
2016. szept. 29. 18:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Én keresnek másik munkahelyet. Nekem a hasonló megjegyzés után jött már a konkrét felajánlott lehetőség, mivel nem reagáltam le a megjegyezeseket. A lehetőséget pedig dobtam, ahogy a munkát is.
2016. szept. 29. 18:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Latom itt mindenki rosszul ertette. Azt jelenti hogy el vagy hizva.

En is azt mondom a felesegemnek mikor megkerdi hogy "jol nezek ki?" es meghimbalja a csipojet hogy "ugyes asszonyka vagy dragam" :-D

2016. szept. 29. 18:11
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Megnőtt a melled. Ezt komolyan mondom. A kérdésedből nem derült ki, hogy férfi vagy nő vagy. Nekem, mint nőnek akkor mondtak ilyet, mikor picit megteltem mellben, combban.
2016. szept. 30. 08:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!