Ebben a lehetetlen helyzetben mit lehet tenni?
Szoftverfejlesztő vagyok, egy kis csapatocskát kell koordináljak. Az az igazság, hogy nincs ebben tapasztalatom de a főnököm szerint valahol el kell kezdeni amivel én tökéletesen egyetértek.
A csapatomban azonban van egy lány aki folyton parancsolgat és ossza ki mindenkinek a feladatokat. Arról pedig nem is beszélve, hogy mindennek úgy kell történnie ahogy ő szeretné. Ez természetesen számomra nem kóser de ha szólok valamit akkor csupán veszekedés a vége ami nem profizmusra utal, ha pedig békén hagyom akkor mindenki hülyének néz mert hát hagyom, hogy más irányítson. Egyszerűen már utálom a közös értekezleteket. A főnöknek nem szólhatok, mert az nem megoldás...úgy érzem, hogy kéne tudjam kezelni a helyzetet de mégsem. Már oda jutottam, hogy elkezdtem más munkahely után nézni. Három éve vagyok ennél a cégnél és még senkivel sem kellett veszekedjek errefel pedig 2 hónap alatt kikészít ez a kolléganő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!