Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha úgy alakulna tudnátok...

Ha úgy alakulna tudnátok embert ölni, ha mondjuk az életetekről lenne szó?

Figyelt kérdés

Elgondolkodtam egy bizonyos dolgot ,de tényleg csak elméleti szinten. Nem rég veszítettem el a munkahelyemet , és hát ismét a szüleim tartanak el nagyon idegesítő dolog de nem is ez a lényeg, mert lesz másik. De tegyük fel olyan helyzetben lennék, hogy családom van és pont így ahogy most elveszíteném a munkámat, és arról lenne szó hogy nincs kaja meg kidobhatnának az utcára csövesnek , és adódna egy olyan lehetőség..hogy xy embert megölsz pénzért annyiért amivel fullra megtudnád oldalani az összes anyagi problémádat akár egy életre akkor megtennétek?

Egyébként komoly istenhívő vagyok, szóval távol ál tőlem az ilyen de viszont ezen elgondolkodtam.

2016. szept. 18. 01:10
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Nem.

Egyrészt nem tudsz elszámolni az öledbe pottyant jövedelemmel az állam felé, vagyis jó eséllyel használni sem tudod (nem elcsalt 1-2 milláról beszélünk, ami akárhonnan is lehetett), másrészt a szegedi csillag, ahol a TÉSZ-esek többsége tölti az idejét, nem a legszívmelengetőbb hely. Szóval inkább ne csináld.

2016. szept. 18. 16:38
 22/23 A kérdező kommentje:
Igen egyébként tényleg csak "fikció volt", és nyilván nem ez lenne a megoldás ebben a helyzetben sem.
2016. szept. 18. 18:01
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem csak akkor.
2017. jan. 19. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!