Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állásinterjú során az irodából...

Állásinterjú során az irodából kiszűrődő nevetgélés elvenné a kedved?

Figyelt kérdés

A héten voltam egy állásinterjún, kitöltettek velem egy tesztet, addig magamra hagytak a tárgyalóban. Egy vékony ajtó választott el az irodáktól, nevetgélés, vihogás hallatszott ki, mintha nem is munkahelyen lennék, hanem egy óvodában vagy általános iskolában.

Mikor megjelent a két HR-es és megkezdtük az interjút még akkor is nevetgéltek, mosolyogtak egymásra.

Nekem ez teljesen elvette a kedvem a munkától, én úgy gondolom egy munkahelyre dolgozni járjon az ember ne szórakozni. Persze nem baj, ha néha beszélgetnek, de ami ott ment azt erős túlzásnak éreztem.

Ezek után semmi kedvem ott dolgozni. Ha mégis felvennének mit mondjak, miért nem tudom vállalni?

2016. szept. 14. 16:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
*válogathatnak
2016. szept. 14. 22:43
 22/24 A kérdező kommentje:
Így van, ez elég szomorú, normális esetben ennek kölcsönösen kellene működnie. És gondolj bele, ha már egy vadidegent nem tisztelnek meg annyira, hogy ne nevetgéljenek egymással az interjú során vajon alkalmazottként hogy bánthatnak az emberrel? Mint a felmosóronggyal csak azért, mert ha elmegy úgyis van helyette 30 jelentkező? Ne mond nekem, hogy ez normális.
2016. szept. 14. 23:19
 23/24 anonim ***** válasza:

Nem az interjún nevetgéltek, hanem a saját irodájukban, zárt ajtó mögött. Ha nem tetszik az álás, mert nem "tiszteltek meg" azzal téged meg a diplomádat, hogy mindenki vigyázzban, csendben ül a saját irodájában, amíg te ott vagy, akkor utazgass napi x órát és kész. Alkalmazottként ott se fog "megtisztelni" azzal a menedzsment, hogy temetési hangulatban töltik a munkaidejüket, nehogy sérüljön a pici lelked.

Te dolgoztál már egyáltalán valaha is életedben?

2016. szept. 16. 08:03
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Ember, senki nem bánt veled úgy, mint a felmosóronggyal...

Erősen túlreagálod a dolgokat. Nem körülötted a forog a világ, és nem is fog soha, főleg egy hr-s állás miatt. Ez van. Túl kell élni. Sokszor mondják, hogy az egyetlen ellenségünk a saját egónk. Győzd l az egód, és nevess a többiekkel! A nevetés egészséges és marha jó feszültséglevezető.

2016. szept. 16. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!