Van ilyen munkahely?
Sziasztok!
17 éves 11.-es lány vagyok. Biológia-Kémia szakra járok gimnáziumban.
Lassan el kéne dönteni hogy mi akarok majd a jövőben lenni de én egyáltalán nem tudom.
Nem végezhetek csak ülő és csak álló/járkálós munkát egészségügyi okok miatt. Én egy olyan munkát szeretnék ahol én döntöm el hogy mikor mit és hogyan akarok csinálni. De nem tudom hogy egyáltalán létezik e ilyen állom munka. Tudtok esetleg segíteni hogy milyen munkák vannak amik ilyen ülő/álló/járkáló munka?
Önálló vállalkozás.
Akkor te döntesz el mindent.
netes webcam munka, ott te döntöd el, hogy állsz, ülsz, fekszel e.. ha fejen állsz, akkor lehet nagy nézettséged is lesz..
azt most verd ki a fejedből, hogy a munkáltató majd alkalmazkodni fog hozzád. Egészségügyileg alkalmatlan vagy akkor nem fog alkalmazni.
pl. orvosi asszisztens.
igaz nem pont ő dönti le mikor áll fel, de ő egy darabig ül a gépnél, aztán kimegy az ajtóhoz szólítani a következő beteget.
De ha mindent mindig magad akarsz eldönteni, akkor legyél vállalkozó.
De bármilyen gépnél, irodában végzendő munkát is meg lehet oldani állva. Vagy amíg telefonálgatsz sétálhatsz fel-alá.
Legyél tanár biológia kémia szakos.
Tanítás közben ülhetsz és állhatsz felváltva, igaz dolgozatot javítani vagy adminisztrálni szinte csak ülve lehet.
Lehetsz kozmetikus is ott is váltogatható az ülés állás igaz a kezelések határozzák meg mikor mit kell tenned.
Biológia, Kémia.
Mehetsz orvosnak. Gyógyszerésznek, Vegyésznek, Laborosnak, Tanárnak és még sorolhatnám. Itt mind ülhetsz és járkálhatsz is, és te dönthetsz sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!