Milyen munkahely az ororszlányi GE (General Electric - Power & Water) gyár?
jó kereset
az én egyik ismerősöm mérnök ott és halálra unja magát
a másik operátor, neki tetszik
engem hívott onnan HR-es csaj manageri pozícióra, nem mentem interjúra, mert azt nem tudta elmondani, mi lenne a feladat az adott munkakörben
Wateres vagyok de a Budapesti SSCben dolgozom.A GEnél a szokásosnál több paraszt mert a szervezeti kultúra nem szűri ki ezeket az embereket. A HR a folyamatos eszement toborzás közben nem nagyon tudja válogatni és rendezni a meglévő humán tőkét de Oroszlányban kriminális ami megy.
Nem tudom mi van ott a levegőben de a fóti és veresegyházi plantekben normálisabbak a munkavállalók.
Aszt hiszem ez az a cég ami előtte a Zenon volt vagy mi.
Nekem anyám apámm ott dolgoznak régóta. Kanadai cég asszem.
A melósok 6 nap munka 2 pihibe járnak. Ez szar lehet. De elég jól keresnek. Álítólag mindenki ott akar dolgozni mert eleg jol fizetnek meg a tulórát minden hónapban kifizetik korektül. Aszt nem mondják hogy genyók lennének a főnökök. Bár barmok biztos ott is vannak. Rég ott vannak ha szar lenne már eljöttek volna mert most mindehol felvesznek embereket. Csak ennyit tudok. Ha nagyon kell megkérdezhetem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!