Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkahely az ororszlány...

Milyen munkahely az ororszlányi GE (General Electric - Power & Water) gyár?

Figyelt kérdés
Milyen ott dolgozni, milyenek a bérek, munkakörülmények? Minden egyes kis részletre kíváncsi vagyok. Ha ott dolgoztok vagy van ismerősötök aki ott van osszátok meg velem a tapasztalatokat, mert én is oda akarok menni dolgozni majd.
2016. szept. 13. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyik haverom dolgozik ott. Az átlaghoz képest jobban keres, de keményen meg is dolgozik érte, van, hogy otthonról is dolgozik, és utálja a munkáját, pedig folyamatosan lép felfele a ranglétrán. Mindig jária kell meetingekre, meg továbbképzésekre, azt sem bírja. Meg úgy általában a jópofizást, és a sok ostoba embert sem.
2016. szept. 14. 14:19
 2/5 anonim ***** válasza:

jó kereset

az én egyik ismerősöm mérnök ott és halálra unja magát

a másik operátor, neki tetszik

engem hívott onnan HR-es csaj manageri pozícióra, nem mentem interjúra, mert azt nem tudta elmondani, mi lenne a feladat az adott munkakörben

2016. szept. 14. 21:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Operátorokat keresnek most, nekem is operátori munkát ígérted, de fogalmam sincs milyenek a munkakörülmények. Mennyire szemetek a felettesek, mennyi szünetet adnak, milyen öltözéket kell viselni és mennyire nehéz a munka, miket kell csinálni, ilyesmi.
2016. szept. 15. 11:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Wateres vagyok de a Budapesti SSCben dolgozom.A GEnél a szokásosnál több paraszt mert a szervezeti kultúra nem szűri ki ezeket az embereket. A HR a folyamatos eszement toborzás közben nem nagyon tudja válogatni és rendezni a meglévő humán tőkét de Oroszlányban kriminális ami megy.

Nem tudom mi van ott a levegőben de a fóti és veresegyházi plantekben normálisabbak a munkavállalók.

2016. okt. 12. 20:31
 5/5 anonim válasza:

Aszt hiszem ez az a cég ami előtte a Zenon volt vagy mi.

Nekem anyám apámm ott dolgoznak régóta. Kanadai cég asszem.

A melósok 6 nap munka 2 pihibe járnak. Ez szar lehet. De elég jól keresnek. Álítólag mindenki ott akar dolgozni mert eleg jol fizetnek meg a tulórát minden hónapban kifizetik korektül. Aszt nem mondják hogy genyók lennének a főnökök. Bár barmok biztos ott is vannak. Rég ott vannak ha szar lenne már eljöttek volna mert most mindehol felvesznek embereket. Csak ennyit tudok. Ha nagyon kell megkérdezhetem őket.

2016. dec. 2. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!