Hány munkahelyed volt eddig, és hány éves vagy? Tényleg általános a stresszelő, nyomasztó főnök, vagy nálatok általában jó a légkör?
Kezdem én:Nekem az első rendes munkahelyem 2 évig tartott, de váltanom kellett. Ott szerettem a kollégáimat és a főnökömet is, jó légkör volt.
Azóta 2 rosszba futottam bele, ahol a főnök szétstresszeli a dolgozókat és gyomorgörcsöt, szorongást okoznak.
Azt mondják ez az általános a munkahelyeken.
Nálatok hogy van?
16 vagyok. Három fajta munkahelyen dolgoztam már, és elmondhatom;sehol sem volt jó a légkör. A minimálbéres helyek mindenütt ugyanolyanok. Legalább is javarészt.
Mekiben dolgoztam 9 hónapot, három helyen jártam és még a több fizetést kínáló sem volt jó. Csináld magad helyzetek fogadtak mindháromban. Nem érdekelte egy műszakvezetőt sem, hogy tudom-e az adott feladatot segítség nélkül elvégezni. Az ebédszünetből folyton jóval hamarabb visszahívtak dolgozni.
Persze van olyan volt kollégám, aki szívesen dolgozik mekiben... vagy épp nem szívesen, de más választási lehetősége nem igen akad.
Aztán szakmai gyakorlaton voltam egy hónapot egy ruházati boltban. Az sem volt nagyon ideális. Bár sokkalta jobban éreztem ott magam, mint a mekiben. Viszont ott is voltak "csókosak". Ők nyugodtan elbeszélgethettek és elnevetgélhettek több órát is.
Majd a Kelloba mentem a nyáron diákmunkásnak. Ott a közösség többnyire jó volt, mindig voltak jó pillanatok, így többnyire gyorsan telt a munka. De... Néha voltak rosszabb napok. Ilyenkor a műszak is elég frusztrált volt. Hát még a főnökség. Gyakran nehezen telt az idő... főleg a végén, mikor már nagyon kevés munka volt, de azért behívtak minket dolgozni.
Összességébe véve, alkalmi munkákra inkább jelentkeznék, mint folyamatosra. Valahogy az utóbbiaknál nagyobb az elvárás és feszélyezett a légkör is. Persze embere és munkahelye válogatja.
27 vagyok es a mostani munkahelyem a 8. Ebben nincsennek benne a diakmunkaim.
En nem szeretek befasulni a munkaba, ezert valtok, ha ugy erzem, hogy szukseges. Ezek kozul volt nagyon rossz munkahely es fonok es az ellentetje is. A legjobb barataimmal a munkahelyeimen talalkoztam. :)
De szeretnek az alkalmazotti letbol kilepni es akkor mar csak magamnak dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!