Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennél ha már minden...

Mit tennél ha már minden motivációdat elvette a főnökség és olyan feladattal bíznak meg, amihez lelkesnek kellene lenned?

Figyelt kérdés

Pl. néhány hét szivatás után közlik, hogy távozhatsz, de utána még ugye ott van az x ledolgozandó nap.

Tehát nyilván már nem vagy valami lelkes, mégis egy olyan feladattal bíznak meg, amihez ez kellene, mert ügyféllel kell beszélni.

A cégnek van olyan embere, aki meg tudná nálad jobban oldani az adott feladatot.

Mit tennél? Megcsinálnád, ahogy sikerül? Vagy közölnéd, hogy bocs, ez nem fog menni?

2016. szept. 9. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
nem erőltetném meg magam.. bár lehet hogy azt az X napot betegállományba tölteném.
2016. szept. 9. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Én megmondanám nekik, hogy bocsi, de nem fog menni, mert nem érzem magam alkalmasnak ezekután erre a feladatra.
2016. szept. 9. 15:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Tehát elküldtek, de van felmondási időd? Mióta voltál ott amúgy?

Szerintem én sem tudnám 100%-osan csinálni..

Ha van rá ember, aki meg tudja oldani ráadásul, akkor jelezném én is szerintem, hogy bízza inkább rá.

2016. szept. 9. 23:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Én is jeleztem...

Köszi.

Ilyen esetben amúgy szerintetek ez mennyire szakmai hiba illetve szivatás a főnök részéről?

2016. szept. 9. 23:47
 5/5 anonim ***** válasza:

"Ilyen esetben amúgy szerintetek ez mennyire szakmai hiba illetve szivatás a főnök részéről?"

Hát ennyiből semmi konkrét nem derült ki, így erre a kérdésre lehetetlen válaszolni.

Ha gondolod, írd meg picit bővebben, mit történt, legalább kiírod magadból.

Egyébkánt válaszolva meg, ha legjobb tudásod szerint végezted a munkát, akkor nem tehetsz róla, ez van. Nekem is hasonló szitu van most. Ami itt nem jó, ez máshol lehet, hogy pont jó lesz. Ráadásul nekem sem adta konkrét támpontokat, csak a számon kérést meg azt a nyomasztó hozzáállást. A stresszelés csak még több hibát szül és gyengébb munkát.

2016. szept. 15. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!