Mit tennél ha már minden motivációdat elvette a főnökség és olyan feladattal bíznak meg, amihez lelkesnek kellene lenned?
Pl. néhány hét szivatás után közlik, hogy távozhatsz, de utána még ugye ott van az x ledolgozandó nap.
Tehát nyilván már nem vagy valami lelkes, mégis egy olyan feladattal bíznak meg, amihez ez kellene, mert ügyféllel kell beszélni.
A cégnek van olyan embere, aki meg tudná nálad jobban oldani az adott feladatot.
Mit tennél? Megcsinálnád, ahogy sikerül? Vagy közölnéd, hogy bocs, ez nem fog menni?
Tehát elküldtek, de van felmondási időd? Mióta voltál ott amúgy?
Szerintem én sem tudnám 100%-osan csinálni..
Ha van rá ember, aki meg tudja oldani ráadásul, akkor jelezném én is szerintem, hogy bízza inkább rá.
Én is jeleztem...
Köszi.
Ilyen esetben amúgy szerintetek ez mennyire szakmai hiba illetve szivatás a főnök részéről?
"Ilyen esetben amúgy szerintetek ez mennyire szakmai hiba illetve szivatás a főnök részéről?"
Hát ennyiből semmi konkrét nem derült ki, így erre a kérdésre lehetetlen válaszolni.
Ha gondolod, írd meg picit bővebben, mit történt, legalább kiírod magadból.
Egyébkánt válaszolva meg, ha legjobb tudásod szerint végezted a munkát, akkor nem tehetsz róla, ez van. Nekem is hasonló szitu van most. Ami itt nem jó, ez máshol lehet, hogy pont jó lesz. Ráadásul nekem sem adta konkrét támpontokat, csak a számon kérést meg azt a nyomasztó hozzáállást. A stresszelés csak még több hibát szül és gyengébb munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!