Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Főnök LEHALLGAT?

Főnök LEHALLGAT?

Figyelt kérdés

Több furcsa szituáció is van, amikor valamit beszélek az irodámban a fiatal kollégákkal, a fiatalok életével kapcsolatos témában, és a 70 feletti főnök-tulajdonos 1-2 nap mulva ugyanazt a témát dobja az arcomba.

Nagyon kis cég, besugóhálózat egy ilyen szitut nem vinne át a fönök fülébe.

Multkor a barátnőmnek OTTHON meséltem, hogy a főnök fikázza a megrendelőjét, aki egy kb 10x nagyobb cég vezetője 50 évesen. Tehát mindenféle ostoba parasztnak elmondta, akit ő meg fog enni reggelire.

Én meg mondtam a csajomnak, hogy ez a két ember azért bőven egy kategoria, mondjuk a megrendelőnek van magán JET-je meg helikoptere is.

Eltelt 3 nap, ma már kezdi a fönök nekem a SEMMIBŐL, hogy ő is tudna venni magánrepülőt. (az más téma, hogy 65 éves koráig panelba lakott milliárdosan)...

És egyébként több kolléga is megmondta, hogy ők is éltek meg hasonló szituációkat, ahol a fönök olyan dolgokról kezdett el beszélni, amiről MÉGIS HONNAN TUDHATNA? :O:O

Persze simán lehet, hogy a gépelésemet is naplózza.

Volt még egy olyan, hogy az ódon irodaépületének az földszintje és a második emelete teljesen elhagyatott, tele van egész ürülékkel, több tonna papirral, betört üvegekkel. Mi ebben az épületben dolgozunk(!).

Az elfeledett részeken ÉVEK óta nem járt senki. Én meg jobb hiján egyszer bementem oda pisilni, a folyosó közepére. Tehát egy olyan részbe, ahol régen dolgozott vagy 100 ember.

Eltelik 1 hét, és már pedzegeti, hogy a portások (külső vállalkozótól) keresgélnek a lezárt részekben...

A lezárás alatt kb annyit kell érteni, hogy oda van tolva kaszkád elrendezésben két szekrény a folyoso elejére és ott mellette megy fel a lépcső az emeletre, ahol vagyunk.

De egyébként volt már, hogy fénymásolóból kivett festék zsákot baxtam be egy ottani szoba közepére a földön szétszort derékig érő régi bérpapirok közepébe. Nem kis fekete felhő alakult ki.

2016. szept. 9. 09:50
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hol dolgozol, de ahol ilyen milliók, milliárdok mozognak, ott ne csodálkozz!

Mindenben poloska van, és a telefonodra is rá lehet állítani vagy tenni bármit, vannak készen megvásárolható megoldások!

Komolyabb üzletemberek éppen ezért be sem engednek a lakásukba, csak miután kinthagytad a kabátod, és a telefonjaidat, ékszereidet beraktad a széfjükbe.

Én csak egy pizza konyhályán melóztam, de ott is vezetéknélküli IP-kamerát raktak fel, a főnök meg a mobiljáról figyelt.

Ha van kapott munkaruhád, jobb ha amikor hazamész bebszod a mosógépbe, meg a cipőt is.

Céges mobiltelefont, netes kommunikációt főleg bent mindenféle kommunikációt úgy folytass, hogy 100% hogy monitorozva van..

2016. szept. 9. 10:02
 2/31 anonim ***** válasza:
84%
Hát én azért erősen feltételezem egy paranoid, skizoid személyiség kibontakozását. Az a "keresgélnek a lezárt részekben", mert egyszer oda mentél pisilni? Pffff. Van nekünk is egy ilyen kolléganőnk, folyton azt hiszi, hogy lehallgatják, gépet kívülről irányítják.... Már ki akarjuk rúgatni és ki is fogják, mert mindenkinek ezt meséli, meg van győződve, hogy mindenki őt lesi, hallgatja, közben a munkaköre egy rakás ...rt nem ér, kinek kéne róla információ???
2016. szept. 9. 10:15
 3/31 A kérdező kommentje:
hát én azért itt mondjuk az egyetlen tervezőmérnöke vagyok
2016. szept. 9. 10:28
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Nincs kizárva, de én azért némi üldözési mániát is látok a sztoriban.

Nem is gondolnád, hogy pusztán matematikai véletlenekből is mekkora összeesküvés-elméleteket lehetne kreálni. Hát még ha történetesen két ember hasonló élményeket él meg, és ennek következtében hasonló gondolatai támadnak. Ebben nincs semmi rendkívüli, te is láttad azt a multimiller ügyfelet, meg ő is. Neked is megragadta a figyelmedet, hogy neki bizony repcsije meg jachtja van, és a főnöködnek is. Azonos élmény, azonos következtetés.

Az alapján, hogy te bemerészkedtél egy elhagyatott részre, ugyanúgy miért ne mehetne be oda más is?

A számítógépes adatforgalmat meg minden komolyabb helyen monitorozzák.

2016. szept. 9. 10:30
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy mérnök vagy, még nem zárja ki az őrületet. Sőőőőőőt.... :)
2016. szept. 9. 10:34
 6/31 anonim válasza:
42%

Igen 100%-ig biztos lehetsz benne.

A főnököd egy büdös féreg.

2016. szept. 9. 10:42
 7/31 anonim ***** válasza:

# 6

Ezt az is alátámasztja, hogy 60 éves koráig egy panelban nyomorgott a milliárdjain.

Miféle állat lehet az ilyen :D

2016. szept. 9. 10:55
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért te se vagy semmi, WC helyett egy elzárt folyosó közepére hugyozol, a szemetet meg a kuka helyett egy használaton kívüli iroda közepébe hajítod be, hát gratulálunk, ezek után csodálkozol, ha figyelnek? :D
2016. szept. 9. 11:08
 9/31 anonim ***** válasza:
69%

"a szemetet meg a kuka helyett egy használaton kívüli iroda közepébe hajítod be,"

Mert ugye a tintapatronnak a kukában a helye?!

Közrlrbb van a Balkán mint Európa...

2016. szept. 9. 11:19
 10/31 anonim ***** válasza:
"Miféle állat lehet az ilyen :D" - Csótány.
2016. szept. 9. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!