Adhat a főnök fegyelmit ha bizonyítom hogy amiért adja az nem úgy volt? És erre az a válasz hogy amit ő mond az úgy van és kuss vagy kapok még egyet?
Fel vagyok háborodva. Fegyelmit kaptam mert állítólag késtem. Az a „gond” hogy a cég olyan telephelyen üzemel ahol több más cég is van, és egy ponton lehet belépni a telere ahol a cégtől független portaszolgálat van elektronikus beléptetőrendszerrel. Belépéskor mindenki lehúzza a kártyáját a rendszer meg jegyzi.
Fegyelmi mert késtem. Nem késtem! Odamentem a portaszolgálathoz és kikértem a kártyámra szóló belépési naplót. Ott van óra perc mikor jöttem. Nem késtem.
beadtam a panaszom írásban a főnöknek mellékelve a naplót.
A válasz ez volt: ha ő azt mondja késtem akkor késtem nem érdekli őt semmi papír és kussoljak mert kapok mindjárt még egy fegyelmit.
nem értem: mi az hogy ha ő azt mondja hogy úgy van akkor úgy van ? Ha ő azt mondja az alma nem kerek hanem szögletes akkor az úgy van? Miért ki ő? Az atyaúristen?
Mi az hogy ott a bizonyíték hogy valótlant állít és nem bocsánatkérés az eredmény hanem még fenyeget is?
"Persze a fonoknek is van fonoke...
"
Az enyémnek nincs. Tulaj és főnök. Nincs felette senki.
Főnök azt teszi amit akar: igen.
De a beosztottnak van egy nagyon jó fegyvere: elmegy.
Aztán meg megy a sírás hogy NINCS ember...
Én simán megfenyegetném az ilyen nagypofájú,hataloméhes,megalomán,parazita önkényurakat.
Hagyd ott a rákba azt a szar helyet!
"simán megfenyegetném a"
És mégis mivel? Egy fegyverem van amit sose fogok használni és ezt ő is tudja: a felmondásom.
Más nincs a kezemben csak az hogy azt mondom: nem dolgozom itt tovább.
És ez az amit sose fogok meglépni mert mégis hova mennék.
És itt a kör be is zárult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!