Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Adhat a főnök fegyelmit ha...

Adhat a főnök fegyelmit ha bizonyítom hogy amiért adja az nem úgy volt? És erre az a válasz hogy amit ő mond az úgy van és kuss vagy kapok még egyet?

Figyelt kérdés

Fel vagyok háborodva. Fegyelmit kaptam mert állítólag késtem. Az a „gond” hogy a cég olyan telephelyen üzemel ahol több más cég is van, és egy ponton lehet belépni a telere ahol a cégtől független portaszolgálat van elektronikus beléptetőrendszerrel. Belépéskor mindenki lehúzza a kártyáját a rendszer meg jegyzi.

Fegyelmi mert késtem. Nem késtem! Odamentem a portaszolgálathoz és kikértem a kártyámra szóló belépési naplót. Ott van óra perc mikor jöttem. Nem késtem.

beadtam a panaszom írásban a főnöknek mellékelve a naplót.

A válasz ez volt: ha ő azt mondja késtem akkor késtem nem érdekli őt semmi papír és kussoljak mert kapok mindjárt még egy fegyelmit.

nem értem: mi az hogy ha ő azt mondja hogy úgy van akkor úgy van ? Ha ő azt mondja az alma nem kerek hanem szögletes akkor az úgy van? Miért ki ő? Az atyaúristen?

Mi az hogy ott a bizonyíték hogy valótlant állít és nem bocsánatkérés az eredmény hanem még fenyeget is?

2016. szept. 6. 20:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Persze a fonoknek is van fonoke...

"

Az enyémnek nincs. Tulaj és főnök. Nincs felette senki.

2016. szept. 9. 11:48
 12/15 A kérdező kommentje:

Főnök azt teszi amit akar: igen.

De a beosztottnak van egy nagyon jó fegyvere: elmegy.

Aztán meg megy a sírás hogy NINCS ember...

2016. szept. 9. 11:49
 13/15 anonim ***** válasza:
12: ezt kell tenni.
2016. szept. 9. 12:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Én simán megfenyegetném az ilyen nagypofájú,hataloméhes,megalomán,parazita önkényurakat.

Hagyd ott a rákba azt a szar helyet!

2016. okt. 11. 17:04
 15/15 A kérdező kommentje:

"simán megfenyegetném a"

És mégis mivel? Egy fegyverem van amit sose fogok használni és ezt ő is tudja: a felmondásom.

Más nincs a kezemben csak az hogy azt mondom: nem dolgozom itt tovább.

És ez az amit sose fogok meglépni mert mégis hova mennék.

És itt a kör be is zárult.

2016. okt. 11. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!