Kérelem egy 25 év alatti munkavállaló alkalmazásához?
21 éves vagyok, a munkáltató pedig csak úgy tudna alkalmazni, ha beadok egy kérelmet a helyi munkaügyi központhoz. A kérelemnek ha minden igaz arról kellene szólnia, hogy itt a környékemen máshol nemtudok elhelyezkedni, nincs jövedelmem, és a szüleimmel élek, akik rászorulnak a segítségemre. /Ezek egyébként mind igazak./
Nagyon fontos lenne, hogy elfogadják ezt a kérelmet, ezért fordulok hozzátok, hogy esetleg akinek van, vagy csinált már hasonlót, az megtudna velem osztani egy sablon dumát, amiben a fent felsoroltakat tudnám vegyíteni?
Nagyon hálás lennék!
Ezt elvileg a munkaadódnak kéne megírnia, nem neked! Amikor engem vettek fel, akkor is ők írták, én csak aláírtam.
Ha meg erre nem képesek, hogy megírják ők, akkor legalább kérd meg őket, hogy mondják meg milyen adatokat kell tartalmaznia a kérelemnek és megírod te. Vagy felhívhatod a munkaügyi központot is, mondják meg akkor ők. Elvileg akinél regisztráltál a munkaügyibe, annak az embernek kéne neked segítenie ilyen ügyekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!