Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Napi szinten megkapom hogy...

Napi szinten megkapom hogy nem beszélek és zavar. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Csendes vagyok és idő kell míg megnyílok. Ennek ellenére próbálok nyitni a többiek felé az új munkahelyemen, de mostanában napi szinten megkapom hogy alig beszélek.

Lehet hogy csak viccből csinálják, legalábbis az egyik személy, aki gyakran mondja. Viszont engem zavar. Nem tudom mit reagáljak ezekre a beszólogatásokra, valamint azt se, hogy hogyan nyissak még feléjük.

Szoktam kérdezni hogy mi újság, hogy mit csinálnak hétvégén, illetve munkáról is kérdezek

2016. szept. 3. 11:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én is azt szoktam válaszolni, ha kérdezik, hogy miért nem beszélek, hogy dolgozni járok a munkahelyre, nem barátkozni. El is lettem könyvelve beképzeltnek. Pedig csak a tényeket közöltem, ők kérdezték.

Amúgy nem tudom én sem hogy képesek egyesek a semmiről beszélgetni. Az én munkahelyi beszélgetéseim mindig kb. ennyiből állnak:

- Jó reggelt!

- Jó reggel!

- Mi volt hétvégén?

- Semmi különös. És nálatok?

- Nálunk sem.

- Aha, akkor jó.

/beszélgetés vége :D

Vagy:

- Látom új cipőd van!

- Igen, új.

- Jól néz ki!

- Köszönöm.

/beszélgetés vége

Ezt mások órákon át tudják húzni! Nem értem!

2016. szept. 4. 16:41
 22/22 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen én szeretnék velük beszélgetni, csak ez nekem nehezen megy, ahogy mással is.

Egyébként jó formán egész nap csendben vagyunk és belemélyedünk a munkánkba. Pedig kell az a napi pár perc hülyülés, mert kikapcsol. Ezt ők is és én is így látom.

Csak nem vagyunk egy hullámhosszon. Vele sem, meg a többiekkel sem.

Ez a személy meg a munkaidő nagy részében másfelé van, szóval kevés időt töltünk egy helyiségben.

2016. szept. 4. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!