Nagyon gyorsan beszélek, van amikor hadarok és nagyon zavar mert van amikor az emberek nem értik meg amit mondok. Hogyan tudnék ezen változtatni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 16:33
1/7 anonim válasza:
Na, ez nálam is gond, erősen koncentrálok/figyelek rá, ha fontos...ha nem sikerül fordulj szakemberhez :)
2/7 anonim válasza:
Ez nálam is probléma, és én sem tudom mit lehet ellene tenni.
Gyorsabban pörög az agyam, mint ahogy kitudnám mondani a dolgokat, ezért általában hadarok, esetenként nem is értelmes dolgokat mondok. Szóval nem egy dolgot kell többször elmondanom, hogy megértsék. :D
3/7 A kérdező kommentje:
logopédus tudna ezen segíteni?
2014. máj. 28. 17:37
4/7 anonim válasza:
Nekem a volt fiúm nagyon hadart de én SZINTE mindig értettem amit mondd:D. Nyugi..aki szeret azt nem zavarja.:)
5/7 anonim válasza:
Az emberek nagyobbik része fájdalmasan gyengeelméjű. Nem tudsz velük mit csinálni. Elvileg beszélhetsz lassabban, hosszú távon te is csak még pengébb leszel tőle.
6/7 anonim válasza:
Olvass hangosan,nekem ez segített.
7/7 anonim válasza:
Illik ide :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!