Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Napi szinten megkapom hogy...

Napi szinten megkapom hogy nem beszélek és zavar. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Csendes vagyok és idő kell míg megnyílok. Ennek ellenére próbálok nyitni a többiek felé az új munkahelyemen, de mostanában napi szinten megkapom hogy alig beszélek.

Lehet hogy csak viccből csinálják, legalábbis az egyik személy, aki gyakran mondja. Viszont engem zavar. Nem tudom mit reagáljak ezekre a beszólogatásokra, valamint azt se, hogy hogyan nyissak még feléjük.

Szoktam kérdezni hogy mi újság, hogy mit csinálnak hétvégén, illetve munkáról is kérdezek

2016. szept. 3. 11:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szard le az ilyen köcsögöket már, ne igazodj utánuk..
2016. szept. 3. 21:16
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
De te eddig hol éltél, hogy nem tudod, hogy kell beszélgetni? Barlangban? Sötétzárkában? Kijártál úgy x iskolát, hogy még abban is segítség kell, miről beszélgess másokkal? Hol nevelik ezt a sok életképtelen embert? Eszem megáll, komolyan..
2016. szept. 3. 23:14
 13/22 anonim ***** válasza:
12: Vagy csak tele van a töke avval, hogy vadidegen emberek magánéleti beszámolót várnak tőle.
2016. szept. 4. 08:59
 14/22 anonim ***** válasza:

Én odahaza Mo.-n dolgoztam gyárban. Ha beszéltem, az volt a baj, hogy a szám jár a kezem helyett. Ha nem beszéltem, az, hogy különcködöm.

A gyáron kívül közmunkát végeztem. Ott a jeggyűrű nélküli emberek kapásból kapták a kérdést, hogy van-e nőjük. Ha nincs, akkor miért nincs. Vagy volt-e már egyáltalán. Esetleg nem is szexeltek még?

Végül a külföldre jövés mellett döntöttem, azt hiszem, érthető. És itt nem is tapasztalom ezt, pedig ugyanúgy minimális végzettséget igénylő munkakörökben dolgozom.

De gondolom, mindjárt jön valami okostóni, aki leugat, hogy hagyjam mán ezt a magyar mentalitás maszlagot.

2016. szept. 4. 09:04
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintem, ne akarj már ilyen parasztokkal jópofizni. Legyen tartásod! Sz.rd őket telibe, aztán ha megint beszól, hogy "nem hallottam a hangodat" akkor mondd meg hogy "én sajnos annál többet a tiédet". Kész. nem kell ezt bonyolítani.
2016. szept. 4. 09:12
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Értem. Tele van a töke, azért kérdezgeti, miről beszélgessen. Ha en nem akarok beszélgetni a munkahelyemen, akkor nem beszélgetek, nem pedig a gyiken bénázok. Mi ez, ha nem életképtelenség?

2016. szept. 4. 10:14
 17/22 anonim ***** válasza:
16: Mert csak a magánéletedről, privát dolgaidról lehet beszélgetni?
2016. szept. 4. 10:24
 18/22 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ezt a kérdést nem bírom értelmezni. Ezt most miért tőlem kérdezed? :D Rólam még azt se tudják a kollegáim, van-e párom egyáltalán.
2016. szept. 4. 10:29
 19/22 anonim ***** válasza:

18: A kérdezőt láthatólag az zavarja, ha ilyenekről kérdezik.

Neked meg nyilván mázlid van, mert nem gyárban vagy segédmunkábban dolgozol, a színvonalasabb helyeken nyilván jobban "megtűrik" azt, aki nem számol be mindenről.

2016. szept. 4. 10:51
 20/22 anonim ***** válasza:

Az oké, hogy zavarja, de egyszerűen képtelen vagyok belátni, hogy emberek képesek x évtizedet leélni úgy az életükből, hogy nem tudnak egy beszélgetést a nekik tetsző mederbe terelni. Mi olyan bonyolult ezen?

- És mit csináltál hétvégén?

- A dolgomat.

- Ennyit?

- Ennyit.

Kész. Ha meg bäszogatják a csendessége miatt, lehet azt mondani, hogy a munkával foglalkozzon mindenki, azt' nem fognak ráérni beszélgetni. Mit kell ezen ennyit feszülni?

2016. szept. 4. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!